Асен Блатечкии Елеонора разделени?

Retro.bg

Асен Блатечки и Елеонора Янакиева са пред раздяла, коментират близки до двойката. Въпреки общата им страст към пътешествията това лято двамата прекарват времето си в София и все по-рядко се появяват заедно сред приятелите си. Според анонимен източник „Асен идва сам и погледът му е посърнал. Преди бяха неразделни, постоянно се смееха и крояха планове за нови съвместни пътешествия“.

Припомняме ви, че повече от две години Блатечки има връзка с банкерката Елеонора Янакиева. Актьорът и червенокосата му изгора живеят заедно в апартамента на артиста в центъра на София. Елеонора се занимава с финанси и работи в голяма фирма за производство на растителни масла и слънчоглед. Преди това е била кадър на една от водещите банки в страната. Тя има голяма дъщеря – Мария, и син, когото актьорът доскоро гледал като собствен.

Когато всички близки на двойката си мислеха, че нещата вървят към сватба и чакаха покани, Асен ги изненада с новината, че нещата не отиват към костюм и бяла рокля. Блатечки, чиито авантюри нямат край, скоро вероятно ще смени гаджето. Този развой на събитията не е изненадващ за тези, които го познават добре.

Асен имаше дългогодишна връзка с режисьорката Катерина Горанова, от която е и голямото му дете –Катерина. Двамата бяха заедно 20 години, но Блатечки не само постави еленови рога с разклонения, ами ѝ сервира и дете от любовницата си – манекенката Диляна Попова. Впоследствие Катерина би шута на Блатечки и той заживя с Диляна Попова, но малко преди раждането на сина им Борил двамата се разделиха.

Говори се, че Асен трудно преживял раздялата си с Диляна, но след известно време осъзнал, че е било за добро. Манекенката е признавала, че и двамата са с трудни характери, затова не се разбирали добре. Често стигали до скандали, а от това страдал и синът им Борил. Към днешна дата двамата родители поддържат нормални отношения заради детето и оставили неприятностите в миналото.

Въпреки че често сменя жените си, за щастие Блатечки се грижи за децата си. Наскоро той сподели кой ще го наследи: „Със сигурност Борил ще ме наследи! Той е много артистичен. Не е изключено да тръгне по професионалния път на баща си. Аз лично не му прилагам натиск. Синът ми сам трябва да избере с какво да се занимава, като порасне – дали ще е актьор, или музикант. Катерина пък се занимава с архитектура, което пак е вид изкуство, така че, общо взето, и двамата ще се насочат! Голямата си е избрала пътя, но за Борил ще видим“, разказа Асен Блатечки.

Дали наистина Асен Блатечки и Елеонора са пред раздяла, предстои да разберем. Въпреки всичко, което се случва, остава надеждата, че двамата ще намерят пътя към помирение. В края на краищата любовта и разбирателството са ключовете към успешните взаимоотношения. Но с оглед на миналите му отношения бъдещето на тяхната връзка остава несигурно.

Тези, които познават Блатечки, знаят, че той е човек на емоциите и страстите. Неговите връзки винаги са били изпълнени с драматизъм и непредсказуеми обрати. И въпреки многобройните препятствия, които е срещнал, Асен продължава да търси своето щастие.
Асен Блатечки е един от най-обичаните български актьори, чиято лична история често е тема на разговори и спекулации. Независимо дали ще се раздели с Елеонора, или ще успеят да преодолеят трудностите, едно е сигурно – неговите живот и кариера ще продължат да бъдат в светлината на прожекторите. Защото, както самият Асен казва: „Животът е като театър – никога не знаеш какво ще се случи на сцената в следващия акт“.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Асен Блатечкии Елеонора разделени? - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!