Кейт взе важно решение за семейството си

Новини Стандарт

Принцесата на Уелс ще се фокусира върху важните неща в живота

Принцесата на Уелс е взела важно решение за бъдещето на своето семейство на фона на здравословните й проблеми.

Кейт Мидълтън, която от началото на годината почти изцяло отсъстваше от кралския работен график поради лечението от рак, ще разреди публичните си ангажименти и в бъдеще - дори след очакваното пълно възстановяване, твърдят източници пред The Daily Beast. Говори се, че принцесата на Уелс все повече влиза във форма, но битката й срещу рака я е накарала да промени фокуса в живота си и ще се съсредоточи върху семейството. Тя, Уилям и трите им деца ще бъдат в Балморал за традиционната кралска лятна ваканция, но едва ли ще стигнат до Треско, малък остров край бреговете на Корнуол. Според източници на The Daily Beast съпрузите би трябвало да бъдат в Балморал за откриването на ловния сезон на глухарите на 12 август. И двамата са отлични стрелци.

Приятел на двойката коментира пред The Daily Beast: „Кейт е изключително открита и честна за здравето си. Двете изяви преди лятната ваканция - на Уимбълдън и на Trooping the Colour, бяха ясен сигнал, че тя се справя добре. Борбата не е приключила, но има много оптимизъм, много позитивизъм.“ Според информатора Кейт все още ходи на химиотерапия, след като й откриха рак при коремна операция. „Очевидно все още е невероятно тревожен период, но всички признаци сочат, че лечението й напредва.“

Друг вътрешен човек от Бъкингам пък коментира,  че Кейт едва ли ще се върне на работа в това състояние през един от най-натоварените периоди в двореца – от първата седмица на септември до Коледа. „Ще свикнат да я виждат по-рядко. Като много хора, които са се доближавали опасно близо до смъртта, Кейт ще се фокусира върху важните неща.“ Нестихващите опасения около здравето на краля вероятно също са оформили новото й отношение към битието. „Чарлз се справя страхотно в борбата с рака, но все още не е добре. Ситуацията е овладяна перфектно, за да се създаде впечатлението, че всичко е наред. Но тези от нас, които са наясно с проблемите,  ясно виждат, че ангажиментите на краля продължават по-кратко и са внимателно планирани. Понякога той пристига с хеликоптер в последния момент, който после го отвежда у дома. Ракът на Чарлз не е изчезнал, ако се съди по оскъдната информация от Бъкингам. Ако трябва да бъда брутално честен, ще кажа, че  популярната идея за дълголетието на краля, чиято майка живя до 94, а баща му до 99, сега не е толкова актуална. Кейт вероятно все по-често осъзнава, че пред нея и Уилям има само още няколко години свобода. Какво друго й остава, освен да подготви децата за живота“, допълва вътрешният човек на изданието.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Кейт взе важно решение за семейството си - Любопитно — Новини Стандарт

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!