Делян Добрев закова ПП-ДБ. Истината за Калин Стоянов

Новини Стандарт

Делян Добрев отправи въпроси към ППДБ. 

Каква е тази обсесия на ППДБ с Калин Стоянов, пита в публикация във Фейсбук депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев. И дава отговор - защото е разкрил контрабандните канали. "Слуховете са, че има и други замесени до върха на държавното управление! Дали и самият Асен Василев не е разменял смс-и с арестуваните контрабандисти? Имал ли е срещи с тях в хотел "Романтика", пита в публикацията си Добрев.

Ето и пълния текст на публикацията на Делян Добрев във Фейсбук:

Каква е тази обсесия на ППДБ с Калин Стоянов? Купен вот сигурно е имало колкото при тяхния Рашков - жалбите са колкото всеки друг път. Защо не оспориха резултатите от изборите? Защо се сетиха едва сега? По техните "сметки" били купени 30 000 гласа. Това е около 1% от гласувалите (1 на 100) - 3 депутата от 240, които нищо не променят. 
Има нещо гнило в Дания (ППДБ)! 
Каква може да е истинската причина? 
КОНТРАБАНДАТА! 
Калин Стоянов им разкри контрабандните канали. Арестува контрабандистите и шефката на Агенция митници. Слуховете са, че има и други замесени до върха на държавното управление! Дали и самият Асен Василев не е разменял смс-и с арестуваните контрабандисти? Имал ли е срещи с тях в хотел "Романтика"? 
Отмъщение за разбитият канал е единственото логично обяснение за яростната атака на ППДБ към МВР министъра Калин Стоянов.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Делян Добрев закова ПП-ДБ. Истината за Калин Стоянов - Политика — Новини Стандарт

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!