Станка Златева ще е самотен родител, не иска да чуе за мъж

Retro.bg

Медалите са хубаво нещо, нодецата са това, което осмисля живота, казва шампионката

Станка Златева е решена да осъществи една от най-големите си мечти – да стане майка, нещо, което е отлагала твърде дълго. Въпреки многобройните ѝ спортни постижения и славната кариера личният живот на бившата ни шампионка по борба далеч не е толкова успешен – напротив, той често е бил изпълнен с предизвикателства. След няколко неуспешни връзки и разочарования тя е решила да поеме пътя на ин витро процедурите, за да стане родител самостоятелно.

Първоначалните безплатни опити не дадоха резултат, затова се налага да покрива разходите за следващите процедури сама.
Въпреки че ин витро процедурите струват десетки хиляди левове, Станка е твърдо решена да роди наследник и нищо не може да я спре. Затова тя не щади средства и върви към целта си със същия хъс, с който преди побеждаваше опонентите си на ринга.

Причината за решението на 41-годишната жена да се обърне към асистирана репродукция е свързана с големия неуспех в предишната ѝ връзка. Близки на боркинята споделят, че тя е била изпълнена с изневери и лъжи. Златева няколко пъти е хващала бившия си в крачка, което я е накарало тотално да загуби вяра в мъжете, и не смята да опитва отново. Близки на спортистката твърдят, че тя вече не търси партньор, а е насочена изцяло към самостоятелно майчинство.

Станка е вдъхновена от няколко известни дами, които са избралида са самотни родители, и не се притеснява как ще се справи.
„Медалите са хубаво нещо, но семейството и децата са това, което осмисля живота“, споделя Златева.

Ин витро процедурите са не само физически и емоционално изтощителни, но и финансово обременяващи. Въпреки това тя остава непоколебима в решението си и продължава напред с увереност и надежда. Станка Златева е символ на силата и решителността и нейният път към майчинството ще бъде следван с интерес и подкрепа от всички, които вярват в нейната способност да постигне всичко, което си постави за цел. Въпреки това тя е категорична, че не иска да се шуми около това, и дори се е опитала да го запази в тайна от семейството си, които по нейни думи научили за начинанието ѝ от медиите.

„Личният ми живот си е мой и никой не го интересува какво правя. Това си е моя работа“, заявява Златева.
След като прекрати състезателната си кариера през 2016 г., Станка се посвещава на треньорската работа. Тя основава собствен клуб по борба в Сливен, където усилено работи с деца, а от миналата година е и треньор на националния отбор за девойки. Именно богатият ѝ опит в тренировките с малчугани ѝ дава увереност, че ще бъде добра майка, и я вдъхновява да не спира с опитите. „Всичко може да се постигне с упорита работа и вяра!“, категорична е Златева.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Станка Златева ще е самотен родител, не иска да чуе за мъж - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!