7 прости навика на добре поддържаната жена. Провери дали ги притежаваш!

Retro.bg

Една наистина елегантна жена винаги се откроява от тълпата. Но най-интересното е, че не само стилното облекло и спретната прическа я отличават, но и няколко характерни навика. Точно сега е моментът да проверите дали спазвате тези правила!  

1. Сън поне 8 часа на нощ. Защото системното недоспиване отнема младостта и красотата на дамите. Липсата на сън е пряк път към стрес, преумора, раздразнителност и лошо настроение. Всички тези неща нямат много общо с женския чар.

2. Тя винаги поддържа кожата, косата и тялото си чисти – тук обясненията са излишни!

3. Добре поддържаната жена има перфектен маникюр. Тя никога няма да ходи с олющен лак или израснали кожички. Грижата за ноктите ѝ е толкова естествена за нея, колкото и ежедневното миене на зъбите.

4. Тя по правило не се измъчва с диети. В хармония е със собственото си тяло и се придържа към интуитивното хранене. Да се храни здравословно, вкусно и балансирано е един от ежедневните ѝ навици.

5. Грижата за тялото е още едно нещо, което отличава една наистина влюбена в себе си жена.Такива дами не се изтощават с тренировки, а се занимават с упражнения – независимо дали става въпрос за йога, пилатес или дори просто разтягане.

6. Много от поддържаните жени имат връзка с природата и са наясно как да се заземят по свой начин – медитации, музика, слушане на мантри или четене на книги – няма един правилен и универсален начин за всички. Такива практики са важен компонент на техния вътрешен свят. Свят, който се отразява пряко във външния им вид.

7. Една красива и уверена в себе си жена прави това, което обича и чрез което умее да реализира най-съкровените си желания. Работата, която искрено харесва, ѝ помага да се наслаждава на всяка минута от живота си.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: 7 прости навика на добре поддържаната жена. Провери дали ги притежаваш! - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!