Влиза в "Биг Брадър"

Автор: Флагман.бг

Гущерова обяви "Биг Брадър" за любимото си предаване на директния въпрос били участвала в най-гледаното българско риалити предаване

Светлана Гущерова призна, че "Биг Брадър" е любимото й предаване в разговор с фенове.Тя отговаря на въпроси на почитатели, след като се върна от почивка в Гърция с мъжа си Християн. Блондито отново е с неговата фамилия в инстаграм, след като преди дни за известно време върна моминската си фамилия Василева.

На въпроса „Защо си смени фамилията отново?“, русокоската отговаря: „Това е нещо много лично за мен“. Плеймейтката призна, че дели времето си между София и Правец, където предпочита да отглежда децата си на чист въздух, пише Hotnews.bg.

След турболенциите в брака й, Светлана призова следовниците й да не й задават въпроси за него в този момент. "Когато реша да споделя повече за семейството си, ще го направя", лаконично сложи точка на темата Светлана. Тя обаче подхрани слуховете, че й предстои телевизионна изява през есента.

Гущерова обяви "Биг Брадър" за любимото си предаване на директния въпрос били участвала в най-гледаното българско риалити предаване. Тя показа снимка от къщата през 2017 година, когато бе в шоуто за втори път.

"Участвах във VIP Brother 2015 година и най-хубавият момент за мен беше влизането ми в Къщата. Това беше най-емоционалният и най-хубав момент. Всички ме приеха като едно малко, добро детенце. И те затова ме обикнаха. Не бих казала, че с нещо съм се изложила", разказа тогава моделката.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Влиза в Биг Брадър

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!