МРЕЖАТА ГЪРМИ ОТ ПОДИГРАВКИ: ППДБ предлагат законопроект само Денков да е премиер

ПИК

Да свършва по-бързо този парламент, че "юристите" от ППДБ ще ни довършат. След правният шедьовър "Закон за открадната магистрала" мислех, че всичко съм видял от тези титани. Нищо подобно. Онзи ден предожиха със закон на ВСС да спре да работи, днес се упражняват върху Сметната палата, утре Je suis Стою, Лена, Пипона, секретарката и още някакви от тази трупа ще внесат законопроект само Денков да бъде премиер. И никой друг. Не се смейте изобщо. Тези са гьонсурати..Това коментира журналистът Стефан Ташев във Фейсбук.

"Подобно не може ли да се измисли и за хора на Прокопиев? Всичко вън! Закон да се предложи и приеме!
Всичко на Прокопиев вън, уволнение, махане! Всичко назначено от шарлатано-дебилската измет и секта вън!, пишат под поста в социалната мрежа потребители.

Ако знаеш как ми е писнало от тях .... Такова слабоумие в комбинация с безпределна наглост рядко се среща, допълва в друг коментар под поста на Ташев потребителка на Фейсбук.

"И още един закон ще внесат. Лена поискала да се смени деня и часа на разпита й, защото ПИК научили и щели да я причакат за интервю. Че така причакваха Бойко Борисов няколко пъти - той не е поискал отлагане.
Та, Стефане, сигурно ще поискат закон за медиен комфорт на ПП", пише журналистката Соня Колтуклиева.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: МРЕЖАТА ГЪРМИ ОТ ПОДИГРАВКИ: ППДБ предлагат законопроект само Денков да е премиер - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!