Разгром за украинската ПВО: Руснаците унищожиха три установки Patriot само за ден

epicenter.bg

Нанесени са удари по струпвания на жива сила и военна техника в 147 района, твърди руското МО

През деня средствата за ПВО на Русия са свалили: оперативно-тактическа ракета ATACMS, 14 ракети HIMARS и 61 безпилотни летателни апарата

Руската авиация, артилерия и противовъздушна отбрана са унищожили три пускови установки на зенитно-ракетния комплекс Patriot, център за управление на БПЛА и железопътни влакове с личен състав и боеприпаси в зоната на военните действия в Украйна. Това съобщи руското министерство на отбраната, цитирано от РИА Новости и "Фокус".

"Оперативно-тактическата авиация, безпилотните летателни апарати, ракетните войски и артилерията на групировките на войските на въоръжените сили на Руската федерация поразиха три пускови установки на зенитно-ракетния комплекс Patriot американско производство, център за управление на БПЛА, железопътни влакове с личен състав и боеприпаси, струпвания на жива сила и военна техника на противника в 147 района", се казва в изявление на руското военно ведомство.

През деня средствата за ПВО на Русия са свалили: оперативно-тактическа ракета ATACMS, 14 ракети HIMARS и 61 безпилотни летателни апарата.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Разгром за украинската ПВО: Руснаците унищожиха три установки Patriot само за ден

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!