Абсолютно безобразие!


Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Kalina Androlova

Абсолютно безобразие, нечестно и физическо опасно състезание на Олимпиадата в Париж.

Мъжът-трансджендър Имане Халиф от Алжир, смятащ себе си за жена, съвсем логично преби истинската жена, италианката Анджела Карини, за 46 секунди, с два удара. Анджела се отказа от този неравностоен двубой, падна на ринга и се разплака.

Жалко, че не е послушала съветите на нейните близки приятели да не излиза срещу биологични мъже. Чудовищна несправедливост и директна измама! Спортът е физическо занимание, няма нищо общо с психическите изстъпления на трансджендърията и няма значение кой за какъв се мисли.

СПОРТЪТ Е БИОЛОГИЧНАТА ИСТИНА! Естествено, че всички мъже, мислещи се за жени, ще вземат златните медали в силовите спортове. Защото дори най-слабият мъж е по-силен от най-силната жена.

Говорителят на Международния олимпийски комитет Марк Адамс защити решението си да позволи на трансджендърите да се състезават, като каза: „Всички, които се състезават в женската категория, спазват правилата за допустимост на състезанието. Те са жени, в паспортите им е посочено, че са жени. Би било несправедливо и обидно да се обсъждат подробности."

Пълен потрес! Боксът на Олимпийските игри в Париж се ръководи от длъжностни лица, назначени от МОК, които използват правилници, приложени на Олимпиадата в Рио де Жанейро през 2016 г. След Олимпиадата в Токио през 2020 г. много спортни организации, включително атлетиката и колоезденето, актуализираха своите правила, свързани с пола и не допускат биологични мъже да участват в женските спортни състезания.

Тези, които унищожават методично политиката като инструмент на държавността, армията - като база на сигурността, меритокрацията – като основополагащ фактор за златния век на капитализма, етноса и единението, семейната клетка и националната държава - като здравата основа на обществата, същите тези унищожават и спорта сега.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Абсолютно безобразие! - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!