Един от най-богатите българи вдигна пищна сватба с красавица

Retro.bg

Динко Динев се врече във вечна вярност на своята половинка Даниела

12-часова сватба вдигна един от най-богатите българи. Динко Динев се врече във вечна вярност на своята дългогодишна половинка - Даниела.

Изисканото тържество за строителния предприемач и съпругата му се състоя неотдавна на Марина Диневи в Свети Влас, където присъстваха много близки, роднини и приятели.

Младоженците си казаха заветното "Да" на изнесен граждански ритуал в Амфитеатъра, като лично кметът на Свети Влас Иван Николов узакони семейството. Кумуваха индустриалецът Николай Вълканов и неговата съпруга Румяна. Кумата имаше двоен празник, защото същата вечер празнува и рождения си ден.
По-рано през деня двойката скрепи връзката си и с църковен брак. Венчавката се проведе в църквата "Свети Власий", издигната от братя Диневи през 2009 г. и осветена от Вселенския патриарх Вартоломей Първи. Ритуалът бе отслужен от митрополит Антоний.

Даниела блестеше в уникална рокля на дизайнерката София Борисова. Тя се беше погрижила за най-малките детайли на тържеството с желанието да поднесе на гостите си наистина запомнящо се изживяване - от поканите, ухаещи на лавандула, през личните подаръци до пищното тържество.
Сватбеното тържество се пренесе на брега на морето, сред елегантната атмосфера на изискан ресторант. Младоженците бяха посрещнати с аплодисменти и влязоха под звуците на Сватбения марш, изпълняван от симфоничния оркестър на Държавна опера – Бургас, под диригентската палка на маестро Деян Павлов. Под техен съпровод и в изпълнение на сопраното Нина Кръстникова и тенора Яни Николов прозвуча и тържествената „Наздравица“ от „Травиата“.  

Най-романтичният момент беше първият сватбен танц. Младоженците изтанцуваха най-чувственото танго, познато от филма с Ал Пачино „Усещане за жена“.

Гостите бяха посрещнати от струнен квартет "Дестини" сред приказна арка, декорирана в цвят лавандула. Бащата на булката спази традицията и я заведе до олтара. 

Водещ на тържеството в ресторанта беше звездата на българската естрада Орлин Горанов, който изпя една от най-нежните песни - "Светът е за двама". 
Специално за младоженците на сцената се качиха още джаз легендата Васил Петров, Мария Елена Инфантино, Кристина Димитрова и Фенси Бенд.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Един от най-богатите българи вдигна пищна сватба с красавица   - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!