Втори дубъл: Звезда от „София ден и нощ“ се омъжи в 15 кг рокля

HotArena.net

Звездата от „София ден и нощ“ Калина Кузманова се ожени. Красавицата каза „да“ на избраника си в 15-килограмова рокля пред над 200 гости. Сватбата се състоя в столицата, а красавицата бе избрала церемонията да е на открито.

Калина избирала роклята за сватбата доста време. Купили я от Турция. „Винаги съм си мечтала да се оженя в такава рокля и да се видя в бяло като принцеса“, с усмивка сподели тя. „Цял ден обикаляхме с Косьо различни магазини в Истанбул, пробвах толкова много рокли. В края на деня още не бях купила, когато видях една жена с малко момиченце да проси. И тогава си зададох въпроса:

„Добре де, как може хората да няма какво да ядат, а аз цял ден не мога да избера една рокля. Върнах се и  взех тази. Признавам си, тежи повече от 15 кг, но успях да издържа цялата церемония и да сбъдна мечтата си“, сподели Кузманова. Преоблякла се чак в края на вечерта, на която всички гости много се забавлявали.

Красавицата се врече във вечна любов пред избраника си Косьо. Разказа, че двамата се познават т повече от 15 години. Били близки приятели в обща компания. После животът ги разделил и всеки срещнал друга половинка. „Съдбата си знае работата, заедно сме от близо две години, аз имам син от друг и Косьо също, така е трябвало да стане“, добави още Калина. Предложението дошло напълно неочаквано миналата година - по най-романтичния начин в Париж.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Втори дубъл: Звезда от „София ден и нощ“ се омъжи в 15 кг рокля - Лайфстайл — Новини HotArena.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!