Честито! Александър Сано си има внучка! Колеги на Косъма: Не случи на дядо!

INTRIGI.BG

Роди се внучката на Нели Атанасова и актьора Александър Сано. Малката Беатрис е с тегло 3,420 кг и висока 50 см в отлично здраве. Майката Антоанет Пепе и таткото Иво Карамански-младши, който е доведен син на Сано, са на седмото небе от щастие, а още по-развълнувани са бабата и дядото.

„Добре дошла в живота ни, ти малък диамант на име Беатрис! За нас е огромна благословия и неизмерима чест да сме твои баба и дядо. Ще те обичаме безкрайно“, написа емоционално Нели.

Звездата от „Под прикритие“ пък в момента е на Филипините, където снима първия сезон на „Островът на 100-те гривни“ и не скри, че е най-щастливият човек в цяла Азия.

Младите баба и дядо получиха стотици поздравления от редица популярни личности у нас. Колеги на Сано също го поздравиха, като най-отличителен бе коментарът на Юлиян Вергов. „Честита принцеса! Не случи на дядо, ама пък да е вечно здрава и безгрижна“, написа шеговито актьорът. Косъма се съгласи, подчертавайки, че поне на баба е случила.

Беатрис с плод на любовта между сина на Иво Карамански и инфлуенсърката Антоанет Пепе, която има още три деца от двама различни мъже.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Честито! Александър Сано си има внучка! Колеги на Косъма: Не случи на дядо! - INTRIGI.BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!