Защо Деси Стоянова напусна „Преди обед“? Журналистката 12 години води предаването

HotArena.net

Деси Стоянова изненадващо напуска „Преди обед" по Би Ти Ви. Журналистката води предаването 12 години - 11 в тандем с актьора Александър Кадиев, и в последния тв сезон с колегата му Петър Дочев. На 26 юли бе последният ефир на Деси. До нея за подкрепа в студиото седна отново Сашко Кадиев.

,,Прецених, че е дошъл моментът да направя тази крачка, за да мога да отделям повече от времето и енергията си на новата си професионална страст обученията, с които се занимавам от няколко години", споделя Деси.

Тя преподава умения за най-добро представяне на личности и идеи в медийния свят.

Журналистката се разделя с "Преди обед" след 2780 ефира с благодарност. Работата си в предаването тя определя като „телевизионно приключение, изпълнено с много емоции и хиляди искрено споделени истории, за което винаги ще си спомням с вълнение". За Деси, която на 20 август ще отбележи 49-ия си рожден ден, предаването бе оазис. Така го определи в началото на декември при завръщането си в ефир, след като отсъства заради семейна трагедия, пише "Минаха години".

Съпругът й Велислав Русев почина на 28 ноември след претърпян инсулт на 57 години. Той бе уважаван ръководител на цяло поколение репортери, запознават се в редакцията на вестник "Сега". Плод на любовта им са близнаците Стефан и Красимир.

„Всеки един от нас върви по път, за който не знае през какво ще го преведе и с какво ще го срещне", сподели водещата и изтъкна, че ще се стреми да вижда повече светлата страна на живота. Преди да изгрее на екрана, тя е 5 години репортер, така че отдава на Би Ти Ви общо 17 години.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Защо Деси Стоянова напусна „Преди обед“? Журналистката 12 години води предаването - Лайфстайл — Новини HotArena.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!