„Титан” потъва заради жена, Гърнето и Праховеца фалират

INTRIGI.BG

Империята „Титан” е занулена! Сметопочистващата фирма на пернишките бизнесмени Димитър Борисов – Гърнето и Иво Иванов – Праховеца е на прага на фалита, въпрос на време е всичко да рухне, научи ексклузивно Narod.bg от свой източник, запознат с драмата, касаеща съдбата на няколко хиляди работници.

Засега е ясно, че от 32 града в България, в които „Титан” сметопочистваше, тлъстият пай вече е загубен. В Бургас, например, общинска фирма ги изхвърли от бизнеса, в Русе и Велико Търново Гърнето и Праховеца са на загуба. Тенденциите не са добри – „Титан” щяла да загуби и повечето си райони в София за сметка на фирма на голям бизнесмен, чието име засега ще спестим, подчерта информаторът на Narod.bg.

Смята се, че трагичният финал на „Титан” се дължи на залитанията на мозъка зад бизнес империята – Димитър Борисов.

Баровецът от Перник се е отдал на разгул, след като изоставил съпругата си Михаела заради наконтена златотърсачка от Варна.

Говори се, че Митьо Гърнето дори имал дете от близката до сърцето си варненка, за което се грижела… официалната съпруга, понеже новата любимка искала да обикаля света за шопинг турове.

За пример запознатият с драмите посочи Дубай, където близката на Гърнето затворила за един час официалния магазин на Филип Плейн срещу 10 000 долара, за да пазарува сама, без нито един друг клиент.

За да покаже своята привързаност Димитър Борисов дал на красавицата апартамент в централния софийска кв. „Лозенец”, в който тя поживяла малко, преди да поиска жилище на улицата на… Лили Иванова – „Оборище”. В крайна сметка получила апартамент в най-скъпия софийски район.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: „Титан” потъва заради жена, Гърнето и Праховеца фалират - INTRIGI.BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!