Звездните сватби през уикенда (СНИМКИ)

Труд

От София до Италия

През уикенда няколко звездни сватби станах факт, като една от тях бе в Италия.

Първата сватбена церемония стартира още в петък (26 юли), когато певицата Поли Хубавенска мина под венчило. Тя се омъжи за своя приятел Станислав. След 11 години заедно двамата решиха да си кажат официално „Да“.

Поли е позната от музикалната сцена, а през 2020 г. участва и във формата „Фермата“.

Блондинката се бе подготвила старателно за своя сватбен ден. Булката смени две бели рокли, като едната беше с по-голям обем, тип „принцеса“, а другата не толкова обемна, тип "Русалка", обсипана с камъни и шлейф.

Съпругът на Поли пък бе заложил на стилен, елегантен костюм.

Сватбеното тържество бе в столичния хотел „Маринела“, като залата там бе декорирана като от приказка. За това булката се бе доверила на агенция, която бе изготвила пищната декорация.

Втората звездна булка този уикенд беше Калина Кузманова, която е позната от сериала „София - ден и нощ“, а в момента блондинката е създател на съдържание в социалните мрежи и отглежда малкия си син. От днес тя вече е г-жа Попова.

Калина мина под венчило с бащата на сина ѝ, с когото е заедно от няколко години. А 4 години преди сватбата двамата станаха родители на малкия Стефан.

Сватбеното им тържество също бе в хотел „Маринела“, както това на Поли Хубавенска, а залата отново пищно декорирана, издаде нейната близка приятелка – радио водещата Цвети от „Шоуто на блондинките“ по „Фреш“.

Специален музикален гост на вечерта бе Дичо, като младоженците бяха заложили и на фолклорна програма.

И една сватба, която със сигурност ще бъде записана в тефтерчето на родните хайлайф събитията на 2024-а. Даниел и Атанасия станаха семейство Бачорски този уикенд. Те избраха сватбеното им тържество да бъде в Италия, на брега на езерото Комо, където бе разположена и голяма арка от бели рози. Там гостите направиха снимки за спомен с младоженците.

След като преди дни двамата се венчаха в църква в столичния кв. „Лозенец“, сега отпразнуваха брака си с голямо тържество на италианска земя, като събраха много гости, сред които роднини и приятели. 

Шафера бяха децата им – Даниел-младши и малката Емели, която е дъщеря на Даниел от предишната му жена.

Атанасия блесна, облечена с рокля, тип "принцеса", а малко по-късно се показа и друга бяла рокля, декорирана с роза на рамото. Косата ѝ бе прибрана в кок, украсен с дълго було. Букетът на красивата булка пък беше от бели рози, като това бяха и цветята - тематични за цялата декорация. 

Сватбеното тържество на семейство Бачорски бе на открито и това напомни на сватбата на Лео Бианки и жена му, която също бе в Италия, в Анкона, преди две седмици.

Тортата на младоженците също бе впечатляваща, като наброяваше цели шест етажа.

Любопитен детайл е, че Дани и Атанасия споделиха в социалните мрежи кадри от венчавката в църквата, както и фотоси от сватбеното тържество в Италия, но засега липсват снимки от гражданското и подписването на брачните свидетелства с кумовете.

 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Звездните сватби през уикенда (СНИМКИ) - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!