Костадинов: Криминалните типове от Величие се наредиха до предателите от ГЕРБ-ДПС

Винаги съм смятал, че мястото на депутатите е сред народа, и сега, като председател на парламентарната комисия, го показвам на практика

Мария Атанасова
Автор във Fakti.bg

Преди малко свърши първото заседание на новата парламентарна комисия по демографската политика, децата и семейството.

По мое предложение следващото заседание другата седмица ще бъде изнесено в най-малката община в България - Трекляно, Кюстендилско, написа във фейсбук Костадин Костадинов.

Поканих и всички кметове на общини от Краището, които имат огромни демографски проблеми, за да споделят своя горчив опит и да предложат мерки за преодоляване на катастрофата.

Винаги съм смятал, че мястото на депутатите е сред народа, и сега, като председател на парламентарната комисия, го показвам на практика. На второ място започнах работа по приемане на Програма за национална регенерация и ревитализация на регионите.

Времето, което остава до разпадането на тази парламент, няма да е достатъчно за довършването и, но ще продължим в следващия парламент. На фона на всичко това днес една депутатка на Величие се изказа от парламентарната трибуна, че за бедните и обезлюдяващи се български градове и села пари от бюджета не трябвало да се отпускат, тъй като те така или иначе умирали.

Тези криминални типове се наредиха заедно с ГЕРБ-ДПС, които ги създадоха, в редиците на най-големите национални предатели в съвременната ни история.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Костадинов: Криминалните типове от Величие се наредиха до предателите от ГЕРБ-ДПС ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!