Розова сапунка! Асен Василев не прости на Пеевски, че му отмъкна мускулестия хубавец Спецов и скочи: Той е чалгар!

Би Нюз

Горещо в триъгълника на властта! Розов гръм в Рая! Нежни драми в парламента избухна в триъгълника Кокорчо – Спецов – Пеевски. Както е известно, огромният културист и шеф на бирниците бе отмъкнат от Пеевски от обятията на Василев. Сега Кокорчо не може да прости на Пеевски, че му отне любимия бирник и превърна мускулите му и НАП в своя бухалка, и го атакува с емоционални епитети.

“Предизборни пушилки и евтина, продуцирана, чалгаризирана версия на холивудски сценарий” – така Асен Василев, съпредседател на „Продължаваме Промяната“ коментира действията на Делян Пеевски, председател на ПГ на ДПС, да сезира МВР, прокуратурата и ДАНС с доклада за корупцията в Агенция „Митници“.

“Аз мисля, че Делян Пеевски да говори за корупция е малко… да не използвам нецензурни думи, но ако имаше 1 грам или 1 стотинка корупция, прокуратурата, службите, ДАНС, всички, които бяха впрегнати да погледнат всеки един подпис, който сме сложили, щяха да ги открият“, заяви Асен Василев.

„Петя Банкова е в ареста, защото е повишила, без тяхно разрешение в длъжност 18 човека. Там няма повдигнати обвинения за корупция, нито за контрабанда. Даже въпросният контрабандист не го търсиха до преди една седмица“, коментира Василев.

„Знаете ли защо Банкова е арестувана? Защото започна да сменя всички шефове на пунктове. Знаете, че имаше комисия за митниците, която беше предизборна. Всичко това са предизборни пушилки. Евтино продуцирана чалгализирана версия на холивудски сценарий“, каза още съпредседателят на „Продължаваме Промяната“.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Розова сапунка! Асен Василев не прости на Пеевски, че му отмъкна мускулестия хубавец Спецов и скочи: Той е чалгар! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!