Вижте дъщерята на Стоичков като булка (Снимка)

Retro.bg

Тайна сватба вдигна дъщерята на Христо Стоичков, научи „Ретро“ от свои източници, част от тесния кръг, присъствал на знаковото събитие. Мика Стоичкова подписа граждански брак и се венча в столична църква за дългогодишния си приятел Мартин Трайков на 19 юли. На романтичния ритуал в храма двойката се закле във вечна любов пред погледите на най-близките си.

На сватбата на двамата влюбени присъствали много тесен кръг от гости. Тази интимна обстановка подчертавала значимостта на събитието и придавала неповторима атмосфера на сватбения ден. Бащата на булката – легендарният футболист Христо Стоичков, сияел от щастие, докато я предавал в ръцете на новия ѝ любим. За церемонията щастливият баща бе избрал стилен костюм, който съчетава класическата елегантност с нотка на спортна непринуденост, отразяваща неговия уникален стил.

Както се вижда от снимката, която публикуваме, булката е с изтънчен костюм от риза и пола със средна дължина, обсипана с дантели в непорочен бял цвят. Косата ѝ е прибрана на ниска опашка с леки извивки, което съответства на актуалните модни тенденции тази година. Близки на Мика издават, че аутфитът ѝ е шит по поръчка от известни италиански моделиери, което добавя допълнителна нотка на лукс и елегантност. Мартин от своя страна е с бяла риза и елегантен черен панталон, като неговият стилен вид перфектно допълваше изискания облик на булката.

Мартин Трайков е архитект по професия, известен със своите креативни проекти и иновативни идеи. За него този брак е втори, както и за щерката на най-известния ни футболист. През 2016 г. Мика Стоичкова се омъжи във Флорида за турчина Айкут, но три години по-късно се разделиха. Те имат дъщеричка на име Миа, която е на 7 години. Мартин Трайков също има едно дете от първия си брак, което допълнително обединява новото семейство и създава още по-силна връзка между тях.

Другата дъщеря на Стоичков – Христина, също преживя своята доза любов и разочарование. Тя се омъжи през 2016 г. за тенисиста Лука Белич, но също се разведе. В момента тя е бременна, което носи нова надежда и радост в живота ѝ.
На 10 юли Мика Стоичкова навърши 36 години, а на 13 юли рожден ден празнува Мартин. Двойката отбеляза подобаващо тези специални дати, а сватбата им бе кулминацията на тяхната любовна история.

Мика като булка

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Вижте дъщерята на Стоичков като булка (Снимка) - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!