"Моят живот". Кристиано се отдаде на почивка с Джорджина и петте си деца

Снимка: Официален профил в Instagram, Лайф.dir.bg

Семейството предприе пътуване до Саудитска Арабия за своята ваканция

Кристиано Роналдо е благодарен на семейството си, което е неотлъчно до него. Само преди дни 39-годишният футболист публикува снимка на най-близките си в Instagram, на които е заобиколен от петте си деца и дългогодишната си партньорка Джорджина Родригес. Кадърът е заснет по време на семейната им ваканция в Саудитска Арабия.

"Моят живот", написа известният спортист към фотоса.

Кристиано е облечен с бяла тениска, докато Родригес залага на розова рокля без презрамки с надпис Juicy на гърдите. Тя носи на ръце най-малката им дъщеря Бела, докато другите деца позират около баща си.

Снимки на Кристиано и Джорджина>>>

Роналдо и Джорджина споделиха още кадри от семейната си ваканция, с които зарадваха почитателите си, които с нетърпение очакват да станат част от бляскавия им живот.

Двойката, която често публикува за семейството и романтичния си живот в социалните медии, се среща от 2017 г., след като се запознават в магазина на Gucci, където Родригес по това време работи.

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Самата тя открехна малко вратата за личния им живот и връзката им в нейния сериал по Netflix, "Аз съм Джорджина", като каза: "Кристиано е страхотен, той е много нормален човек. Мечтаех да имам чаровен принц до себе си и сега го имам."

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: "Моят живот". Кристиано се отдаде на почивка с Джорджина и петте си деца | Лайф.dir.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!