Владо Пенев води по почивки оперираната Марта Вачкова

Retro.bg

Актьорът Владо Пенев не спира да радва любимата си приятелка Марта Вачкова, като я води на най-различни почивки както в България, така и в чужбина.
Оказва се, че Марта е истински герой, тъй като се възстанови след тежка операция заради дискова херния. Въпреки че е на 67 години, звездата от „Откраднат живот“ има истинска воля и никога не се отказва да се бори.

Актрисата разкри, че дълго време се е налагало да живее с огромната болка, но се радва, че операцията е минала успешно, и благодари на любимия си Владо Пенев, че е бил неотлъчно до нея във всяка една трудност.
За да накара Марта да се чувства по-добре, известният пътешественик Владо Пеневне спира да я води по почивки. Само за последния месец двамата направиха обиколка на Югозападна България,като се насладиха на Рилския манастир, Сандански, Благоевград, след което отскочиха до Етрополе и накрая завършиха с Драгалевския манастир.

По време на дългия си творчески отпуск Вачкова не само се възстановява от дисковата херния, но и започва да пътува по света заедно с Владо Пенев. „Имаме големи спомени от нашето пътешествие. Насладихме се изцяло на местната кухня и различните култури“, споделя Марта.
Най-вълнуващото им изживяване било във Виена, защото двамата срещнали прочутата руска оперна певица Анна Нетребко. Това много ги зарадвало и те с огромно желание отишли при нея, за да си поговорят.

Актрисата сбъдва и друго свое желание. „От дете мечтая за чисто бяла коса“, признава тя. По нейни думи майка ѝ нямала нито един бял косъм в продължение на много години. За сметка на това дълго време завиждала на баба си, че има бяла коса. Поради тази причина по време на двегодишната пауза Вачкова оставя косата си да израсне и да побелее.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Владо Пенев води по почивки оперираната Марта Вачкова - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!