Шезлонгът на морето с работно време!

Телеграф

Вдигат ви малко преди 18 часа, може да си стоите под чадъра и до залез, но лежите на пясъка

Шезлонгът на родното море се оказа с работно време. Това установи проверка на „Телеграф“ на Южния плаж във Варна. Там срещу 6 лева си осигурявате сянка, а за още толкова - и шезлонг, който обаче може да ползвате само до 18 часа.

Някои от туристите бяха видимо неприятно изненадани, когато служителка, която събира таксата от летовниците, се появи в 17.45 часа и ги подкани да освободят шезлонгите, защото „затваряме“.

Възмущение

Стига се дори до скандали. Възмутена възрастна дама говореше на висок тон: „Затова няма да ви идват туристи. Срамота. Никъде по света няма такова нещо. Бай Ганьо на море. Да дойде телевизията“. Служителите обаче просто вдигат рамене и посочват табелата с ценоразписа, която концесионерът е поставил близо до чадърите и шезлонгите. А на нея ясно пише: „Работно време - от 8 ч. до 18 часа“. След това пластмасовите мебели се струпват един върху друг и дори се „заключват“ с въже. Така туристите, които са решили да съберат малко слънчеви лъчи следобед към 17 часа и си платят за шезлонг – горят. Те обаче може да си останат под чадъра и до залез, но вече трябва да си поставят хавлиите на пясъка.

Дублиране

Друг повод за раздори между летовници и служители на концесионера са дублиранията, видя „Телеграф“. Може да си платите прилежно за шезлонг с чадър, да получите касова бележка, но въпреки това, след като вече сте се настанили, да се появи турист с претенция, че това е неговото място.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Шезлонгът на морето с работно време! - България - Телеграф

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!