Ивайла Бакалова облече 2-годишната си дъщеря с рокля за 1000 лв.

Retro.bg

Ивайла Бакалова за пръв път показа малката си дъщеря Вяра. Двете прекарват безгрижно лятото като се забавляват и играят на брега на морето. На 22 декември 2023 г. малката Вяра навърши само 2 годинки, но вече е облечена с рокличка на английския моден гигант "Бърбъри", която в момента е намалена на 538 евро, а преди намалението с струвала цели 895 евро.

Ивайла Бакалова, която се слави с разточителния си вкус към най-скъпите световни брандове, показва и своята любов към модата със собственото си облекло. На същата снимка тя е с чанта "Шанел" модел 19, която се търгува средно около 7 хиляди долара и е достъпна само за утвърдени клиенти на марката, похарчили в бутиците поне няколко десетки хиляди евро.

Бакалова определено може да се похвали с богат гардероб. Огромната ѝ колекция от дрехи е подредена в две стаи-дрешници. В едната стая са наредени над сто модела панталони, безчет блузи, якета и поли, както и не по-малко от сто чифта обувки. Другото помещение е предназначено за официални тоалети и за палтата на красавицата.
"Лесно ми е да пазарувам, защото в момента, когато поискам нещо, го имам. Но невинаги съм разполагала с възможността да пазарувам толкова скъпи дрехи. Твърдя, че те не играят толкова важна роля, колкото излъчването. Затова често виждам хора, които инвестират много в имиджа си, а не изглеждат както трябва. Със сигурност зная, че ако отново имам възможност да си купувам само едно нещо на сезон, то непременно ще вложа скромните средства в обувки с любимия ми стабилен нисък ток или пък чанта. Ужасно е, когато супер облечена жена, носи стари и неподдържани обувки," споделя опита си Бакалова. Тя е маниачка и на тема аксесоари и ги пазарува с истинска страст. Колекционира колани и има около десетки, всичките впечатляващи.

Освен малката Вяра, Ивайла има и голяма дъщеря от връзката си с Румен Гайтански "Вълкът" – Рая Гайтанска. В момента тя живее в Лондон и за разлика от известната си майка, страни от публичното пространство и медиите.

В социалните мрежи Ивайла показва и множество кадри с близначката си Божидара, която пък е променена до неузнаваемост. Божидара, която на 16 юли навърши 43 години, е боядисала косата си розова и си е направила куп корекции. Тя е смалила носа си, опънала е бръчките и е направила скулите си режещи като нож.
 
 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ивайла Бакалова облече 2-годишната си дъщеря с рокля за 1000 лв. - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!