Lupa.bg: Ибрямов пропял за гей аферите на Кючук

Lupa BG

Джейхан и Илхан били в люта конкуренция за председателския пост в ДПС

Между приближените до почетния председател на ДПС Ахмед Доган - Илхан Кючук и Джейхан Ибрямов, тече скрита война, научи Lupa.bg от близки до тях депесари. Двамата се конкурират за поста председател на ДПС – цел, която виждат като обозрима с оглед на трусовете в партията и евентуалната конференция на ДПС.

Двамата демонстрират разбирателство и единомислие, но тайно си подливали вода при всеки удобен случай.

„Кой мислите пусна компроматите срещу Кючук за любовника му Валентин Тончев...? Джейхан естествено. Всичко за протежето на Илхан е вярно, той много агресивно го лансира за депутат, но това го знаят всички в партията. А Джейхан Ибрямов искаше да го омаскари и публично, за да му отреже пътя към председателския пост. Защото и той се цели в този пост”,

коментира пред Lupa.bg депутат от движението. Илхан Кючук успява да вкара гей любимецът си Валентин Тончев в парламента след безпрецедентна кампания в негова полза. Кючук успява да го наложи като водач в две листи, но Тончев не събира достатъчно гласове и остава извън Народното събрание. След като Петър Чобанов беше избран за подуправител на БНБ обаче се овакантява едно място, но пред фаворита на Кючук има цели трима души, които чакат на опашка. Кючук обаче успява да ги принуди да подадат декларации за отказ от народни представители, за да разчисти пътя на Валентин Тончев.

Цялата тази информация е публична тайна в рамките на ДПС, но не и извън партията. Джейхан Ибрямов обаче прави всички необходимо клюката да се разнесе нашироко, защото двамата са в люта вътрешнопартийна битка за председателския пост в ДПС.

А в настоящата ситуация, когато водата в движението е по-мътна отвсякога, и двамата драпали с още по-големи усилия към председателския стол. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Само в Lupa.bg: Ибрямов пропял за гей аферите на Кючук - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!