Lupa.bg: Автобус на "Юнион Ивкони" забрави пътници в Царево

Lupa BG

През сайта на превозвача не може да купите детски билет, а касите в курортите почиват в делнични дни

Автобус на "Юнион Ивкони" забрави да вземе десетки пътници от автогарата в Царево за София в петък вечер и ги накара да чакат повече от час в абсолютно неведение. За неприятната случка разказаха пред Lupa.bg потърпевши граждани. Те споделиха и други фрапиращи подробности за превозвача, който е на пазара у нас повече от 30 години и които биха могли да скапят всяка лятна ваканция.

"В петък реших да си запазя билет за София от Царево. С учудване разбрах, че на местната автогара офисът им не работи в петък, няма лошо имат нужда от почивка хората. Казах си, че в крайна сметка живеев в 21 век и ще купя билет онлайн. Установявам обаче, че в сайта на "Юнион Ивкони" по никакъв начин не може да купиш билет за деца с намаление. Няма проблем, плащам като за възрастен.

Чувам се с оператор, казват ми, че билетът за дете струва 50% от стойността за възрастен, но щом съм платила с карта, няма връщане на средствата. И това го преживявам, искам да се прибера за работа. Автобусът ми по разписание трябва да тръгне в 22.50 часа от автогарата в Царево. Десетки хора чакахме един час, но той не пристигна, а и никой не дойде да ни даде никакви обяснения.

Най-накрая се появи някакъв автобус, скапани от чакане и горещините се натоварихме. Шофьорът ни обясни, че ще ни закара до Бургас и там ще се прехвърлим на друг автобус, който вече ще ни закара до София. Оказа се, че "Юнион Ивкони" забравили за линията Царево-София. В крайна сметка се качихме след полунощ и пристигнахме в София в 6,30 часа. За компенсации никой не обели и дума", разказаха пред Lupa.bg пътници от въпросния рейс.

Текст и снимки: Агнес Методиева

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Само в Lupa.bg: Автобус на "Юнион Ивкони" забрави пътници в Царево - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!