Камата ликува! Голяма новина за Мика Стоичкова

Новини Стандарт

Радост в семейството на легендарния ни футболист

Голямата дъщеря на Христо Стоичков – Михаела, се омъжи за своя приятел Мартин Трайков, но засега и двамата не публикуват снимки от тържеството.

За отминалата сватба подсказва единствено снимка на Мартин, който е на плажа в Слънчев бряг, а на ръката му виждаме брачна халка.

"Съпруг сладък мой“ – коментира многозначително Мика под снимката.

За предстоящата сватба тя загатна на 1 юли.

"Когато осъзнаеш, че искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, искаш остатъкът от живота ти да започне възможно най-скоро! 19 дни“ – написа тогава Мика, като добави емотикони на булка, сърчице и младоженец. Така тя разкри, че сватбата ще бъде 19 дни по-късно.

Мартин Трайков е архитект. За него този брак също е втори, пише Ladyzone.

През 2016 г. Мика Стоичкова се омъжи във Флорида за турчина Айкут, но три години по-късно се разделиха. Те имат дъщеричка на име Миа, която е на 7 години. Мартин Трайков също има едно дете от първия си брак.

 Другата дъщеря на Стоичков – Христина, се омъжи през 2016 г. за тенисиста Лука Белич, но също се разведе. В момента тя е бременна.

На 10 юли Мика Стоичкова навърши 36, а на 13 юли рожден ден празнува Мартин.

"Честит рожден ден, любов! Ти си моята подкрепа и опора, ти си моята надежда и мечта. И днес, на твоя ден рожден, отново на съдбата благодаря, че с теб в живота ме събра. Бъди здрав и винаги щастлив до мен! Обичам ТЕБ!“ – така Мика поздрави своя любим.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Камата ликува! Голяма новина за Мика Стоичкова - Любопитно — Новини Стандарт

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!