Доналд Тръмп очаква "повече от същото" от заместника на Байдън

Труд

Доналд Тръмп обяви, че очаква "повече от същото" от всеки, който демократите изберат за свой следващ кандидат, за да се изправи срещу него в надпреварата за Белия дом. 

След коментара си, че Байдън е бил най-лошият президент на САЩ, той продължи с поредица от публикации в социалната си мрежа Truth Social. 

За пореден път наричайки действащия президент "крив" и "изкривен", Тръмп добави, че Байдън "никога не е бил годен от самото начало". "Но хората около него (Джо Байдън) излъгаха Америка за пълната му умствена, физическа и когнитивна смърт", написа републиканският кандидат. "Когото и левицата да издигне сега, просто ще бъде същото", добави той. 

"Изкривеният Джо Байдън е най-лошият президент досега в историята на нашата нация. Той направи всичко възможно, за да унищожи страната ни, от южната ни граница до енергийното господство, националната сигурност, международното положение и много повече. Той беше унищожен в разтърсващ Земята дебат и сега корумпираните и радикални демократи го изхвърлят зад борда. Той не беше годен да служи от самото начало, но хората около него излъгаха Америка за неговата пълна и пълна умствена, физическа и когнитивна смърт. Който и левицата да постави сега, просто ще е повече от същото", гласи един от постовете му.

"Изкривеният Джо Байдън не беше годен да се кандидатира за президент и със сигурност не е годен да служи - И никога не е бил! Той постигна позицията на президент само с лъжи, фалшиви новини и не напускане на убежището си. Всички около него, включително неговият доктор и медиите, знаеха, че той не е способен да бъде президент и той не беше - И сега, вижте какво направи той на страната ни, с милиони хора, които преминават границата ни, напълно непроверени и непроверени, много от затвори, психиатрични заведения и рекорден брой терористи. Ще страдаме много заради неговото президентство, но много бързо ще поправим щетите, които той нанесе. ДА НАПРАВИМ АМЕРИКА ВЕЛИКА ОТНОВО!", призова за пореден път Тръмп.AP

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Доналд Тръмп очаква повече от същото от заместника на Байдън - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!