Явор Дачков разкри: Американците първи са алармирали Доган за доносите на Пеевски срещу него!

Писмото на Пеевски срещу Доган, в което го клевети за русофилията на Ахмед Доган е изпратено първо до Доган, а след това и до вестник „Капитал“ от страна на американското и другите посолства, които са го получили от Пеевски.

Доносът на Делян Пеевски срещу Ахмед Доган не е фейк, а Доган го прочете пръв, благодарение на западните партньори, с които се хвали Пеевски.

Това е важен детайл към цялата картина. Второстепенен детайл е и че това не е първия донос на Пеевски срещу Доган до западните дипломати. Получавали са и други такива писма.

Да кажем, че го зная от втора ръка, която е дясна на първата.

За мен най-големият сигнал, че Пеевски е свършен бяха три неща:

реакцията на партията
обръщението на Доган, в което му поиска оставката
дипломатите, които пратиха на Доган и „Капитал“ доносът на Пеевски срещу Доган за русофилия.
Мисля, че каквито и връзки и пари да има Пеевски – скоро няма да ги има.

Последната крепост на Пеевски е да извади кой колко е корумпиран. Ще започне с Доган, ще премине към Радев и от немай къде ще завърши с Борисов, ако Бойчето продължава да се прави на ударен и да не забелязва прасето в стаята. Много умно, между другото! А Пеевски в изобличенията си ще забрави за себе си. Единственият закован за корупция действащ български политик от американците и англичаните. Последното обикновено се изпуска, но е по-желязно е от първото. Имам предвид английските санкции срещу Пеевски, които са питбул и териер. Пеевски е спънат кон. Който залага на него, залага на спънат кон. Не от друг, а от онези в които се кълне от сутрин до вечер в евроатлантизъм. Добре е Борислав Сарафов да се изхлузи от него бързо и веднага, за да мине по-безболезнена операцията за всички. Трябва да е ясно, че колкото повече зависимите от Пеевски го бавят, толкова по-зле за тях. Нищо, че са го създали. Те и ще го унищожат. Това е животът и българският модел, който е прокси на американския модел, а в миналото на съветския и отоманския модели. Българщина

Явор Дачков

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Явор Дачков разкри: Американците първи са алармирали Доган за доносите на Пеевски срещу него! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!