Мъж и жена станаха родители на 78 и 53 години

Retro.bg

Мъж на 78 и жена на 53 години станаха родители на близнаци. Възрастта не ги притеснява, нещо повече – бащата Алекси от Поморие е категоричен, че откакто проплакали бебетата, чувства прилив на енергия и сили.

В продължение на десетилетие той и 53-годишната Наталия правят опити да имат деца, докато най-накрая мечтата им се сбъдва. Осъзнават, че на тази възраст е по-нормално човек да се радва на внуци или да си гледа старините, но те имат друг път, по който да вървят.

Алекси Радев е старши спасител и треньор по айкидо и джудо, а хобито му е шахматът, заради което преди години създава и клуб в морския град.

„Сега усещам младостта да се връща в мен. За пореден път, защото преди това имам двама синове. Моят съвет към мъжете е да правят деца, защото България има нужда от здрави, силни, умни и интелигентни деца“, призова мъжът.

Алекси се запознава с Наталия Грищук от Беларус преди 15 години, когато е спасител на плаж в Слънчев бряг. Влюбват се и тя остава в България. „Направихме неуспешен опит за дете преди 10 години. Не се отказахме, продължихме да опитваме, борихме се и достигнахме целта си“, допълни той.

„Чувствам се добре, много съм доволна. Моята голяма мечта са тези бебенца – Ростислав и Дарина. Няма нищо страшно в това да станеш родител на тази възраст. Господ с нас“, споделя Наталия Грищук.

„Реших се, защото имам още много сили. И съм сигурен, че и други мъже ще последват моя пример. Правят се деца и до 100 години“, каза Радев пред Нова тв. И отправи пожелание в стих към дамите: „Жени, недейте нивга остарява. Бъдете като липовия цвят, макар и рано да прецъфтява, той пази дълго своя аромат. Правете деца!“

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Мъж и жена станаха родители на 78 и 53 години   - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!