Мис Вселена Франция 2024 с рокля от БГ дизайнерка

Телеграф

Деси Тошева облече Индира Ампио в тюл и щраусови пера

Мис Вселена Франция 2024 Индира Ампио избра рокля на Caviar Couture за официалната фотосесия в Париж, на която бе съобщено, че тя ще представлява Франция на конкурса „Мис Вселена“. Това ще се случи в Мексико през месец ноември тази година. 

Зад модната къща стои талантливата българска дизайнерка Десислава Тошева, която направи безпрецедентен пробив на модните подиуми. 

Слава

Самата тя е с визия на модел, а нейни колекции бяха селектирани в последните години за червените килими в Кан, Париж и Холивуд, а най-влиятелните модни списания в света пишат за нейния бранд. Сред големите й успехи е и корица на списание, на която майката на Илон Мъск – Мей Мъск, позира в нейна рокля. 

Поредната красавица, избрала тоалет на Деси Тошева, е Индира Ампио, Мис Франция 2023 година. 19-годишната красавица е родена в отвъдморския френски регион Гваделупа. Грейнала в български тоалет, тя сподели в социалните мрежи: „Щастлива съм, че ще представлявам Франция. Благодаря на всички. Обичайте се и вярвайте!“.

View this post on Instagram

A post shared by DESISLAVA TOSHEVA 🍉 (@desislavatosh)

Събитие

Обявяването на представителката на Франция за конкурса „Мис Вселена“ е едно от най-очакваните и коментирани събития в Париж и света на модата. Противно на очакванията, французойката не се появи с френска рокля, а се спря на ексклузивен дизайн от модна къща Caviar Couture. Новината беше отразена във всички френски медии като Europe 1, Parismatch, TV Magazine, BFM TV, Outre-mer La Premiere, RCI.fm, L'Union и от редица елитни модни издания по света. 

Тоалетът на Мис Вселена Франция 2024 е избран от шоурума на българката Десислава Тошева във френската столица. Роклята, Amaya Black, е изработена от луксозна италианска дантела и ръчно нашити щраусови пера и хърбали от фин френски тюл. Тя направи своя дебют на световната модна сцена, като обра овациите на червения килим на филмовия фестивал в Кан миналата година, където бе носена и представена от модела Caroline Derpienski, която има 10 милиона последователя в Инстаграм.

Индира Ампио е втората Мис Франция, която избира български тоалет за престижно събитие. Неотдавна настоящата Мис Франция 2024 - Ив Жил, грейна с българска рокля на Десислава Тошева на кориците на парижкото лайфстайл модно списание Welcome Magazine. Така френски миски да избират български тоалети на Caviar Couture за официални събития се превръща в традиция.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Мис Вселена Франция 2024 с рокля от БГ дизайнерка - Светски - Телеграф

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!