Жени Калканджиева: Съсипаха конкурса „Мис България“, стана халтура

Retro.bg

"Много ме е яд за "Мис България"! Съсипаха го този конкурс. Името "Мис България" са го дали на един чужденец! Как така чужденец ще дойде да прави в България "Мис България", възмутено заяви Жени Калканджиева.

Тъпча се с този десерт и пак слабея

Самата Евгения дълги години се е занимавала с организацията на националния ни конкурс за красота.
Тя започва през  1998 г. до 2015-та когато решава, че вече не иска да се занимава с Мис България, тъй като е уморена от тежестта на конкурса. Така с него се заема  Ирина Папазова, която от 2003 г. си е партнирала с Калканджиева.  През  2023 г. в „Мис България“ се намесва чуждестранно влияние - френският продуцент Гаел Бонел Санчез.
"Аз когато правих "Мис България" беше много трудно, но съумях да обединя конкурсите взимайки лиценз за "Мис България", "Мис Европа",  "Мис Свят" и "Мис Вселена" и в тези години имаше една "Мис България", а сега много хора дори не знаят имената на новите миски. В момента един държи лиценза за „Мис Свят“, друг държи името "Мис България", трети държи лиценза за "Мис Вселена". Не могат да се разберат помежду си да направят един истински, хубав, национален конкурс", сподели Калканджиева и допълни:

"Всички правят едни халтури, едни глупости и както видяхме сега, на едната и взеха короната, сложиха я на друга. Не знам какво не се разбраха, но много момичета си мислят, че слагат короната и до там. Мис България трябва да бъде посланик на кауза. Освен снимките, рекламите и т.н, тя трябва да има социална дейност и да присъства в медийното пространство с позитивни призиви".

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Жени Калканджиева: Съсипаха конкурса „Мис България“, стана халтура - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!