Монтираха къщите, дарени от Пеевски за възрастните от Воден, загубили всичко в огнените пламъци

„Ние сме тук при реалните хора и техните проблеми. ДПС и Делян Пеевски винаги ще бъдем при реалните проблеми на хората.“ бе категоричен Станислав Анастасов.

Монтираха къщите, дарени от Делян Пеевски за възрастните хора от с. Воден, загубили всичко в огнените пламъци. 

Вчера по поръка на председателя на ДПС Делян Пеевски, зам. – председателите на ПГ на ДПС и ДПС Хамид Хамид и Станислав Анастасов пристигнаха в опожареното село Воден. Те предоставиха дарение от две напълно оборудвани къщи, направено от лидерът на ДПС Делян Пеевски за пострадала възрастна самотна жена и възрастен самотен мъж, които са загубили всичко по време на пожара. 

Къщите, чиито монтаж започна още снощи, ще бъдат вързани към ток и вода за една самотна баба и един самотен дядо, които са загубили всичко. "Именно за това председателят ни изпрати за да бъдат обезпечени тези хора. Предвидено е място, където да се сложат. Ние сме до хората.“ каза зам.- председателят на ДПС Станислав Анастасов пред медиите.

„Ние сме тук при реалните хора и техните проблеми. ДПС и Делян Пеевски винаги ще бъдем при реалните проблеми на хората.“ бе категоричен Анастасов. 

"Огромна, огромна благодарност за тези къщи. Как да се отблагодарим?", попитали хората. А Хамид Хамид ги посъветва: "Една молитва за моя председател, той е вярващ човек!" 

Станислав Анастасов припомни във Воден, че по настояване на Пеевски в парламента Бюджетната комисия взе решение за закупуването по най-бързия начин на два хеликоптера за гасене на пожари, както и да се заделят 170 милиона лева за нова пожарна техника.

ДПС са гласували в подкрепа на искането да бъдат закупени още два хеликоптера за борба с пожарите в страната ни.

„България има нужда от летателна техника, това което вчера на Бюджетна комисия гласува е по най-бързия начин да се закупят два хеликоптера. Това беше настояването и на г-н Делян Пеевски и по най-бързия начин да се ускорят процедурите по ОПОС и 170 милиона да отидат за пожарна техника. Евентуално ще бъдат направени и промени в Закона за обществени поръчки, така че да могат да се закупят веднага.“

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Монтираха къщите, дарени от Пеевски за възрастните от Воден, загубили всичко в огнените пламъци

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!