Вежди Рашидов: Пожарникар ни управляваше, но една пожарна кола не е купил!

Филтър

Бившият министър на културата Вежди Рашидов очевидно е в отлична форма и прекрасно разположение на духа, защото направи изключително прецизна дисекция на състоянието на държавата. Световноизвестният скулптор нападна сегашната политическа класа, определяйки я като негодна и препоръча всички вкупом да се махат и да отстъпят място на абсолютно нови лица. „Държавата гори, те си играят игрички. Не можели да направят правителство. То и сега си има правителство. Важното е какво вършат обаче управляващите“, изстреля Вежди.

„Дълги години пожарникар ни управляваше и се оказа, че една пожарна кола не е купил“, заяви Вежди. Той критикува всички, изредили се във властта от Бойко Борисов до Кирил Петков включително.

На въпроса верни ли са думите на Ахмед Доган, че Делян Пеевски упражнявал натиск върху електората  през прокуратура, служби и политици, Вежди Рашидов иронично заяви, че целият е изпълнен с вяра. „Не мога да не му вярвам. Когато Доган говори, целият съм изпълнен с безгранична вяра – заяви Рашидов. – Помислете обаче кой създаде тази система и кои са в дъното на всичко, което се случва. И не се ли опитват някои хора да си измият ръцете и да излязат чисти.“

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Вежди Рашидов: Пожарникар ни управляваше, но една пожарна кола не е купил! - Филтър

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!