ДПС: Без шайката на Пеевски и в подкрепа на Икмал Джомова

Glasove.com

ДПС без шайката на Пеевски, в подкрепа на Икмал Джомова! Под това мото ДПС започна инициатива за подкрепа в социалните мрежи. Поводът е опитът за уволнение на Икмал, след като тя отправи критики към ръководството на ДПС-Велико Търново и лично Йордан Цонев, избран от този район. Икмал Джомова е преподавател по английски език във Велико Търново, член на ДПС, част от ръководството на Младежко ДПС в периода 2010-2016 г. 

Натискът върху нея започва, след като Икмал ясно се определя като част от депесарите, които подкрепят д-р Ахмед Доган, а кулминацията е, когато Икмал изразява позицията си в социалните мрежи и отправя критики, както към ръководството на ДПС-Велико Търново, в лицето на областния председател, и публично иска оставката на ръководството на ДПС-Велико Търново и издигнатия от този район депутат - Йордан Цонев.

Репресиите над Икмал не спират! И към този момент тя е обект на непрекъснати атаки - срещу нея е задействана цялата държавна машина, с цел уволняването ѝ от работа!

Икмал не се страхува да изрази мнението си, нас също не ни е страх! Икмал, не си сама! Днес е Икмал, утре може да е всеки инакомислещ! Време е да кажем НЕ на всичко това!

ДПС без шайката на Пеевски, в подкрепа на Икмал Джомова! 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ДПС: Без шайката на Пеевски и в подкрепа на Икмал Джомова | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!