Война или мир! Сорос и Урсула срещу Тръмп и Орбан - битката започва през ноември

/КРОСС/ Вчера беше твърде интересен ден. Избраха Урсула за шеф на ЕК, а Тръмп прие номинацията на Републиканската партия за президент на САЩ.

Ето на вашето внимание някои истини, които няма да чуете по Сорос ТВ - Нова и БТВ:

1. Тръмп произнесе фамозна реч на Форума на Републиканците в Милуоки: "Искам да съм президент на цяла Америка! Само половината американци няма да можем да я направим велика!".

Коментаторът на Fox News призна: "Не съм привърженик на Тръмп, но като коментатор признавам реалността. Тръмп тази вечер подпечата своята победа. Той направи нещо, което никога не беше правил! Той говореше на целия американски народ, говореше за Американската мечта, за подпомагане на афроамериканците, латиносите и тези, които са изоставани".

Той направи ключови послания за инфлацията и миграцията, които са основни опасения на американците. Тръмп говори за обединение срещу Трета световна война и за мир.

2. Тръмп не говори отмъстително и само веднъж спомена Байдън. А Александър Сорос пуснал Ванката Кръстев да ни разказва, че Тръмп считал своята отмъстителност за свое величие.

Тръмп е християнин и никога не е бил отмъстителен. Та той допусна в залата да говори Ники Хейли, която беше троянският кон на Демократите в битката за номинация сред Републиканците. Неслучайно я посрещнаха с освирквания...

Тръмп има основания да отмъщава. Защото се гавриха с него и го подложиха на невиждана политическа репресия със заведените 100 дела, изкарвайки го най-големия престъпник в света.

Но той вече им отмъсти. Републиканската партия е вече Тръмпистка, доминирана от МАГА. Тръмп я оставя в ръцете на младите Джей Ди Ванс, Доналд Тръмп-Младши, Вивек Рамасвами и други, които ще доминират дълги години като борци за мир, националната държава, християнските ценности и ще са против войните, Майданите, лудостта, наречена трети пол, и незаконната миграция.

3. Много вълнуващ беше моментът, че на сцената беше издигнат макет на убития при стрелбата срещу президента бивш шеф на пожарната в Бъфало Кори Комператоре, който Тръмп прегърна и целуна.

4. Внучката на Тръмп - красавицата Кай, каза голяма истина: "Дядо, ти мина през всички кръгове на ада, но остана изправен!".

Да, дори след стрелбата раненият Тръмп се изправи и извика: Борба, борба и залата отново изрева: Борба, борба.

През януари 2021 г. пуснах пост, който Агенция ПИК публикува: "Не се предавай, Доналд Тръмп, не се гаси туй що не гасне! Тръмпизмът ще пребъде!". И той не се предаде! Тръмпизмът е световно явление и на човечеството спасение.

5. В своята реч Тръмп специално говори за Виктор Орбан. Нарече го велик политик, който е прав, че само той може да реши световните проблеми и иска да бъде избран, за да го направи.

Часове преди това онзи брюкселски баварец - чиновникът Манфред Вебер, каза в Европарламента, че Орбан иска да разруши Европа, както прочее и Льо Пен.

Какво тъпоумие само! Нима 3 милиона унгарци, гласували за Орбан, искат да разрушат Европа? И това го казва наследникът на демокрацията Вебер на автентичния борец срещу комунизма и за демокрация Орбан! Това го казва германец за унгарския лидер, призовал съветските танкове да напуснат Източна Европа, лидер на страната, съборила първата тухла от Берлинската стена и помогнала, отваряйки границата с Австрия, хиляди източногерманци да избягат от комунистическия режим в ГДР.

Този невзрачен чиновник, който никой в Германия не познава, злослови срещу любимеца на Хелмут Кол. Орбан беше и остана такъв до последния му дъх!

Вебер мрази Орбан, че му попречи преди години да стане шеф на ЕК и изгони Сорос от Унгария. Всеки ден идваше в Будапеща да моли Виктор да не закрива университета на Сорос, който беше люпилня на неолиберални мислители и разрушители на християнска Европа.

При Мартенс и Орбан, като ръководители, ЕНП имаше 16 премиера. Сега при Вебер има трима - Пленкович, Мицотакис и отиващият си Нехамер. Този Вебер влачи в групата на ЕНП от португалски социалисти, скандинавци и соросоиди от Бенелюкс, а за капак там е и Бай Радан от ДСБ, убило СДС, и един мъж на жена си от Унгария.

6. Демократическата партия на Щатите и Сашко Сорос обединиха ЕНП, ПЕС, зелените кратуни и неолибералите на Макрон в избора на Урсула.

Рухна митът, че ЕНП е християн-демократическа формация и че е дясна. На това вече и Иванчо от улицата няма да повярва... Никаква разлика няма между ЕНП, социалистите, либералите и зелените.

Никой от тях никога няма да бъде поканен в дома на Тръмп. Той ги презира, защото слугуват на политиката на Сорос и Демократическата партия.

Уважаеми читатели, гореспоменатите соросоиди отказаха да гласуват в европарламента осъждане на покушението срещу Тръмп. Сигурно чакат ново, като са чули, че службите за сигурност се провалиха. По какви причини, ще видим... Излизат смущаващи записи в медии от братска Индия със снимани кадри зад сцената.

7. Урсула осъди мирната совалка на Виктор Орбан в Украйна, Русия и Китай. Не било мисия за мир, а за примирение. Трябвало да се помага на Украйна, докато е необходимо, каза Урсулата.

Но кой да каже докога е необходимо? Урсула не казва колко са избитите украинци. Ама Робърт Кенеди каза - 400 000 и това беше преди месеци. Сигурно вече са станали над половин милион!

Урсула да каже колко трябва да бъдат избити още, за да се почне кампания за мир. Днес и папата прати свой човек в Киев да говори за мир. Урсула гледала ли е кадри, че украинците не искат да се бият и има насилствена мобилизация? Гледала ли е, че Зеленски издига кълба от бодлива тел на река Тиса, иначе всичко ще хукне да бяга?!

Урсула нека прочете писмото, пратено й от Орбан след срещата с Тръмп във Флорида. В него са цитирани думите на американския президент, че няма да чака встъпване в длъжност и още през ноември ще е посредник за мир с конкретен план между Киев и Москва.

Ноември ще е битката война или мир - Урсула, която кльопа в Мюнхен с Александър Сорос и Ванката Кръстев, и Тръмп, който вечеря с Орбан и го нарече умен, смел и брилянтен.

Прочее, за мир още е и Илон Мъск, който всеки месец ще отделя колосални суми в подкрепа на Тръмп след покушението.

Във Вселената има само един човек, който може да спаси украинския народ от пълно изтребление, а Украйна - от пълно разрушение. И това е Доналд Тръмп, а не Урсула!

8. Трябва да съобщя, че вчера в Лондон новият английски премиер Кийр Стармър съобщи новината, че Будапеща и "лошият" Орбан, ще са домакини на следващия форум Европейска политическа общност, създаден по идея на Макрон.

Защото от любимец на Хелмут Кол и Д'Естен и Ширак, днес феноменът Орбан е любимец на великия Тръмп, папата и се срещна три пъти с президента на Китай само за 8 месеца. Опитът да бъде порицан Орбан за мирната си мисия намери присмех дори в "Ди Велт", който пише, че Брюксел е заприличал на Москва. Орбан е героят на деня и това е безспорно!

9. Току-що излезе новината, че Пелегрини и Фицо -президент и премиер на Словакия, категорично отказват да бойкотират Европредседателство на Унгария, предложено от няколко страни с правителства на Сорос.

Наистина, удивителна идиотщина е заради мирните преговори на Орбан, страната му да бъде наказана, след като 80% от унгарците са за мирни преговори.

Между тези страни са Швеция, която е затънала в престъпност и стрелби по улицата и в която всеки ден гинат хора от миграция на ножа, Полша на Туск, който загуби изборите, но управлява след ала бала и прибалтийските страни.

Скоро истината за прокси войната в Украйна и нейните жертви ще излезе наяве. Зеленски ще се окаже зловеща фигура, изпращаща насилствено младостта на нацията на смърт. Ръцете на всички псевдо лидери ще са изцапани с кръв. Същевременно нямат кураж да отидат на фронта и да се бият със руснаците.

Лъжа е, че Украйна може да спечели войната. След победата на Тръмп, украинският народ ще бъде спасен от изтреблението, на което е подложен заради фикс идеята на Сорос и отиващия си Байдън, Украйна да стане натовска държава. Навремето обещаваха на Горбачов, че това няма даде случи.

10. Още септември, след победата на Кикл в Австрия, ще се оформи Австро-Унгарски съюз със Словакия и Сърбия, който е за мир, против миграцията и третия Пол.

В крайна сметка Западна Европа е безнадежден случай. Тя е африканизирана и ислямизирана. Скоро ще имаме партии Африканско лято и Мароканска пролет във Франция и няма да им се налага да гласуват за Макрон срещу Льо Пен. Просто ще гласуват етнически и ще си управляват.

В крайна сметка този ЕС е изчерпан. ЕК е станала идеологическа бухалка, а думата християнство, е забравена в Европарламента. От къде-накъде Брюксел ще е столица на ЕС, като 70% от населението не е европейско? А Будапеща е сигурен за живеене град и Израел ще играе за сигурност мачовете си тук. При това Будапеща има метро преди Париж Рим, Берлин...

Меркел започна ликвидирането на християнска Европа, Урсула ще го довърши.

Автор: Георги Марков

Източник: Пик

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Война или мир! Сорос и Урсула срещу Тръмп и Орбан - битката започва през ноември - Cross.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!