ПИК: Хората на Доган с първи думи след извънредната среща, разпънаха плакати "ДПС без Пеевски" - върнаха си заключената от Пеевски централа. Кабинетът на Доган бил изтърбушен

АВТОР:  ПИК

Джевдет Чакъров и останалите депутати, верни на Ахмед Доган, говорят пред медиите след извънредната среща в столичния хотел "София Балкан Палас".

"Говоря от името на близо 500 души, дошли от цялата страна. Това, което съм упълномощен да кажа, е, че този актив остава зад призива на д-р Доган за оставката на Делян Пеевски и останалите хора от ръководството. Всички призоваха за ДПС без Пеевски", обяви Джевдет Чакъров.

Зад него симпатизанти на партията разпънаха плакати "ДПС без Пеевски".

"Всички са решени да не се допусне каквото и да е етническо напрежение в страната", каза още той.

"Няма да се позволи да има подмяна в партията. ДПС е в оздравителен процес", добави единият от двамата председатели на партията.

След изказването на Чакъров всички поддръжници на Доган се отправиха към централата на партията на столичния бул. "Александър Стамболийски". 

"От 3 седмици централата на ДПС е изпразнена. Най-церемонно всички бяха принудени да напуснат централата. Няма къде да посрещаме нашите колеги. Сървърът на партията е изключен. Няма комуникация между структурите, имейлите не работят", каза Джейхан Ибрямов.

"Достъпът е спрян от IT специалисти. Нашият колега, който отговаря за тези неща, каза, че сървърът е прехвърлен на друга фирма", добави той.

"Сутринта централата ни беше отворена и имаше работници. Но само последните два етажа се ремонтират. Другите вече са ремонтирани", каза още Ибрямов.

На място пристигнаха екипи на полицията, както и юристи. 15-ина минути по-късно те успяха да отключат централата. Първи вътре влезе Джевдет Чакъров под аплодисментите на симпатизантите.

"С адвокат влязохме в централата. От това, което видяхме с колегите, учудени сме безкрайно много от това, което видяхме като находка. Всичко е изнесено, всички кабинети са изпразнени. Цялата документация, история на партията, няма я никъде, не я виждаме. Кабинетът на почетния председател д-р Ахмед Доган, е изтърбушен“, заяви Чакъров.

"Ремонтът в кабинета на д-р Доган беше наскоро направен. Всичко е изтърбушено, историята на партията, документацията, я няма в кабинета“, продължи той.

Джевдет Чакъров заяви, че това не е окупация на централата. Освен това в най-скоро време тя трябвало да бъде възстановена, за да може да заработи в нормален режим. 

Активист на партията обърна внимание, че от централата е махнато знамето на АЛДЕ.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ГОРЕЩО В ПИК TV! Хората на Доган с първи думи след извънредната среща, разпънаха плакати ДПС без Пеевски - върнаха си заключената от Пеевски централа. Кабинетът на Доган бил изтърбушен (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА/СНИМКИ) - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!