ПИК: Хората на Доган се събират, за да сметнат могат ли да бутнат Пеевски от председателския пост

Дубайска принцеса остана сама, след като се разведе със съпруга си през Инстаграм

Информационна агенция ПИК

В 11:00 ч днес, в Шератон, се събира част от партийния актив на ДПС. Там ще са хората, които подкрепят почетния председател на двигжението Ахмед Доган. 

Поканени са депутати, селски и общински кметове, председатели на общински съвети, партийни активисти от общините в страната.

По време на сбирката ще бъде направен опит да се пресметне колко души от Централния съвет ще подкрепят войната на екипа на Чакъров и Аталай срещу Делян Пеевски и ПГ на ДПС.

В изявление към членовете и симпатизантите на партията, което започва със "скъпи депесари", Доган официално поиска оставката на съпредседателя на ДПС Делян Пеевски и още петима близки до него висши партийни функционери и депутати - зам.-председателите на партията Халил Летифов и Станислав Анастасов, члена на Централното оперативно бюро (тясното ръководство) и кмет на община Белица Радослав Ревански и зам.-председателите на парламентарната група на ДПС Хамид Хамид и Ертен Анисова.

Малко след разпространеното обръщение на Доган Пеевски отговори чрез партийния пресцентър, че "няма да се откаже", "няма да предаде доверието на хората" и продължава с екипа си с изпълнението на "новото начало".

А вчера заяви, че не го интересуват решенията на Централния съвет.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Хората на Доган се събират, за да сметнат могат ли да бутнат Пеевски от председателския пост - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!