Призна си всичко: Светлана с шокиращи разкрития за Гущеров!

show.blitz.bg

Зеленски: Мога да се оттегля от президентския пост, но не преди края на войната

Плеймейтката Светлана Гущерова направи шокиращи разкрития за все още съпруга ѝ Християн Гущеров. В социалните мрежи милионерската съпруга дава съвет на младите момичета, да не се захващат с мъже като нейния, описвайки го като измамник. 

Зеленски към Запада: Да унищожим руските летища и ще се придвижим към мир

Тя признава, че Гущеров ги вкарал в борчове и дължи пари на лихвари, каквато беше и версията след побоя нанесен ѝ от бившия борец Кирил Терзиев. Първоначално Светлана отрече в основата на скандала да стоят дългове.

Освен това Гущерова споделя, че мъжа ѝ оставил нея и децата им без дрехи и храна. 

"Скъпи момичета, искам да ви дам един съвет, основан на моя горчив опит - никога не се доверявайте сляпо на мъже независимо от любовта, която демонстрират.

Искам да ви разкажа за собствения си опит с такъв измамник и за последиците от това, че живях с него, както и с дълговете, които натрупа. Важно е да помните, че не всички мъже са такива", пише Светлана. 

Любовната приказка за Гущерови приключва малко повече от месец, след като Светлана бе нападната насред улицата от бившия борец Кирил Терзиев и последвалия скандал покрай инцидента./show.blitz.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Призна си всичко: Светлана с шокиращи разкрития за Гущеров! - VIP

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!