Икмал Джомова: Във Велико Търново Йордан Цонев действа с прийомите на деребей, който напоследък се изживява и за мутра. Оставка!

Glasove.com

Моят народен представител Йордан Цонев, за когото гласувах и бе избран от Велико Търново, действа с прийомите на деребей, който напоследък се изживява и за мутра. Това написа зам.-председателката на младежкото ДПС в периода 2010-2013 Икмал Джомова във фейсбук групата "АЗ ПОДКРЕПЯМ Ахмед Доган", коментирайки новина на "Гласове" Йордан Цонев: Ако е писано Пеевски да разчисти терена, ще го разчисти.

Ето целия ѝ коментар без редакторска намеса: 

Моят народен представител, за когото гласувах и работих в кампанията, ще се бори с политическите дерибеи. А защо в собствения си избирателен регион действа основно с приомите на един дерибей, който напоследък се изживява и за мутра. 
Гюнай Далоолу, областен председател на ДПС $$$ и близкото му обкръжение действат със заплахи, саморазправа и натиск върху обикновения избирател и всеки дръзнал да има мнение изобщо. Трагедията е пълна в компактните населени места и квартали, хората са уплашени от арогантността и агресията, с която се действа.

От една страна този техен подход говори за несигурност в себе си, уплаха за поста, който носи престиж и $$$, липса на всякаква политическа култура и аргументи. Много жалко, че позволихме на такива хора да се настанят, да се вкопаят и да изконсумират ДПС Велико Търново за личен интерес. 

Време е да кажем НЕ на всичко това! Време е да върнем нормалността във вътрешнопартийния живот. Време е да се освободим от самонастанилите се и наложени ни “шефове”. 

Шефът е избирателят, той дава власт и той я взема!!!

#Оставка

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Икмал Джомова: Във Велико Търново Йордан Цонев действа с прийомите на деребей, който напоследък се изживява и за мутра. Оставка! | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!