Орлин Горанов се обясни в любов на жена си (Снимки)

Retro.bg

Орлин Горанов отправи трогателно любовно послание към своята съпруга Валя. В социалните мрежи той сподели кадър от морската им ваканция и с думи изля душата си.

„Абсолютен щастливец съм да споделям живота си с теб. В мрак, под жаркото слънце, тишина или пък бурен смях на една безкрайна времева линия, която ни свързва. И Господ ми е свидетел как имам чувството, че те познавам от предишен живот! Убеден съм, че и тогава сме били заедно. Пътят... към прегръдките ти. Оттук до края на света, скъпа моя Валентина“, написа Горанов във фейсбук профила си. В инстаграм добави само: „Спасявам се с обич!“.

Двамата влюбени се наслаждават на почивка в Испания, където са заедно с Алекс Раева и мъжа ѝ Любомир Палаханов. Семейните двойки прекарват дните си в съзерцание на красивите гледки сред морските вълни.

И днес Горанов е засипан от ангажименти, но всяка свободна минута предпочита да прекарва със съпругата си и дъщеря си Жаклин.

Певецът винаги е пазил личния си живот далеч от любопитни очи, но на този специален ден той сподели кадър с Валя, на който двамата изглеждат повече от щастливи. Със своите 34 години съвместен семеен живот Орлин и Валя Горанови са пример за едно от най-стабилните семейства в музикалната гилдия.

През годините любовта и подкрепата на Валя са били неизменна част от живота на Орлин. Двамата са преминали през различни изпитания, но винаги са намирали пътя един към друг. Връзката им е като класическа любовна история, в която романтиката никога не угасва.

Орлин и Валя още са влюбени


Певецът и съпругата му с Алекс Раева и мъжа и на почивка в Испания

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Орлин Горанов се обясни в любов на жена си (Снимки) - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!