Галена подкара Майбах за 500 бона

Валентин Вацев: България е до шия в олигархична машина, единственият начин за излизане - диктатура

INTRIGI.BG

От няколко месеца Галена ходи по участия със суперлуксозен джип „Майбах” за 250 000 евро или около половин милион лева, пише в. „Уикенд”. Хитовата чалга изпълнителка е избрала возилото да бъде в бял цвят, а за придвижването й се доверява на шофьор, така че спокойно може да пие по участия.

Майбахът е чисто нов, разполага с всички екстри и развива скорост до 400 километра в час без никакво затруднение, а под капака му се крият цели 460 конски сили. С джип „Майбах” се придвижват „яката дупара” Гери-Никол, политикът Веселин Марешки, футболният бос Венци Стефанов, а до преди няколко месеца и семейство Гущерови имаха такова возило, но вече са със скромни възможности и скромна кола. Джипът „Майбах” е сред най-актуалните возила сред родния елит.

Изпълнителката на „Къде беше ти” винаги е движела със скъпи коли, защото за нея е важна сигурността на пътя, а и държи на марките не само в облеклото и аксесоарите си. Състоянието на Галена, възлизащо на около 10 милиона лева, както и наличието на заможен брачен партньор й позволяват да поддържа три супер автомобила. Преди майбаха, чалга дивата се сдоби с тъмносин джип „Мерцедес” кубче G класа. Според експерти стойността на супермашината е 200 000 лв. Тя има и „Мерцедес”, също тъмносин, но кабрио, който, макар и на 10-ина години, е бил закупен чисто нов. Другите возила на звездата не са толкова впечатляващи, но съвкупната им цена е по джоба само на олигарси, твърдят нейни колеги.

Преди да заложи на „Мерцедес”, Галена движеше и с БМВ Х6, отново закупено чисто ново от официалното представителство на марката. 2-3 години по-рано пък се придвижваше с последен модел джип „Мерцедес” GLE, който беше подарък от мъжа й – вафления бос Галин. Смядовката често получава неприлично скъпи подаръци от мъжа си по различни поводи, завистливо подмятат жителите на Велико Търново, където фолк дивата живее в живописно имение със съпруга си. Изпълнителката сменя возилата си през 2 или най-много 3 години.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Галена подкара Майбах за 500 бона - INTRIGI.BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!