Търсите тухли за строеж - ЧСИ пусна недовършен хотел за над 2 млн. евро

Продава се само вход Б и В, но състоянието му е в начален етап

Автор: Флагман.бг, снимки: ЧСИ Делян Николов

Жилищната сграда се намира в Несебър, ул. „Лайфстайл Делукс“ 2

Общо 79 обекта от жилищна сграда, вероятно бъдещ хотел, е пуснат на търг от ЧСИ за скромните 2 037 581.54 евро. Това показа проверка на Флагман.бг в Регистъра на публичните продажби. Обектите са предимно апартаменти, студиа и помещения, предназначени за бързо хранене, ресторанти или пък гаражи. Те се намират в Несебър, ул. „Лафстайл Делукс“ 2 и представляват вход Б и В на хотелски комплекс. Имотите не могат да се закупуват отделно. 

Интересното обаче е, че всъщност за тези милиони евро ще си купите единствено наредени тухли, но не и имоти. Сградата е недовършена, в доста начален етап на строеж. Виждат се още части от арматурите, не е ясно дали има прекарана ел. инсталация или пък ВиК тръби. Комплексът има 6 етажа, но за да го приведете в жилищна сграда, ще са ви нужни още доста пари.

В обявлението на съдебния изпълнител е посочено, че обектите имат няколко възбрани. Като собственик е посочена фирма "Лайфстайл делукс ЕООД". Първата възбрана е в полза на Любовь Петровна Константинова, а другата от взискателя Людмила Степановна Алексеева.

Става ясно още, че бъдещият хотел никога няма да придобие планирания вид, тъй като е вписана и възбрана за разваляне на суперфицията - правото на строеж върху недвижимия имот.

Така че сами преценете дали си струва "промоцията".

Вижте снимки от продажния обект:

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Търсите тухли за строеж - ЧСИ пусна недовършен хотел за 2 млн. евро

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!