Докато говорят на брифинг: Закопчаха "Величие" (СНИМКИ)

Lupa BG

На служебната кола с цветовете на българското знаме набързо бе сложена скоба

Патосът на изявленията на "Величие" беше полят със студена вода, след като по време на брифинга, служебната кола на партията бе закопчана със скоба.

Каква глоба се е наложило да платят патриотите не е ясно, но неприятната случка помрачи настроението на хората от разпадналата се партия в НС. 

На пресконференцията стана ясно, че ЦС на "Величие“ настоява народните представители Николай Марков, Виктория Василева, Дарин Георгиев, Георги Куков, Етиен Леви, Христо Борисов и Радостин Колев да напуснат Народното събрание, защото са изменили на обещанията, дадени в предизборната кампания, действат срещу авторитета на партията, а са избрани от нейната листа. Това заяви председателят на политическа партия „Величие“ Албена Пекова на пресконференция в Националния пресклуб на БТА, където прочете декларация на Централния съвет на партията. 

Партия „Величие“ не се е разцепила, разцепи се парламентарната ѝ група. Това разцепване обаче е много здравословно, защото е прочистване на ненужните елементи и така партията ще стане по-силна. Атаките срещу нас единствено ще ни направят по-силни, дори мога да кажа, че в последно време сме затрупани от молби за членство, заяви Пекова.

На брифинга присъстваха и част от шестимата депутати, напуснали парламентарната група на „Величие“, след което тя се разпадна.  

Със сигурност партия „Величие“ не загива, а напротив - става още по-силна, коментира Албена Пекова. Не се е разцепила партията, разцепила се е парламентарната група, посочи тя. По думите ѝ това не е разцепване, а „здравословно прочистване“. 

Независимият депутат Красимира Катинчарова, която напусна групата на "Величие", коментира, че този парламент не работи както трябва, а „троши народна пара“. Със стари играчи нов отбор очевидно не може да се направи, посочи тя. Катинчарова каза, че не подкрепят предложената вчера от "Продължаваме промяната-Демократична България" декларация.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Докато говорят на брифинг: Закопчаха "Величие" (СНИМКИ) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!