Групата на Пеевски заплаши да удави с компроматна война и разкрития върха на цялото ДПС!

Би Нюз

Ако се намеси и Сарафов, тактиката “след мен и потоп” ще се превърне в истинска гражданска война и от медийна ще се прехвърли на етническа основа.

Хората на Пеевски заплашват депесарите на Ахмед Доган в компроматна война, която ще завлече в тинята ДПС. С ваденето на папки колко са чудовищно богати хората по върховете в ДПС Пеевски и неговите камикадзета се надяват да отвратят електората от лидерите и по този начин да потопят цялата партия, завличайки всички към дъното и прибирайки някакви партийни останки.

Колко е глобата за плащане в брой над 10 000 лева

Ако битката се развие безогледно в стила на Пеевски и се намеси прокуратурата и МВР може да пламне истинска война на етническа основа. Самият Анастасов вече бе изобличен от Капитал, че с писмо на английски от Гугъл транслейт се опитал да изобличи по западните посолства лидера си Ахмед Доган като “путинист”. Писмото е писано от името на председателя Пеевски, а историята с вероломното писмо на Анастасов против Доган малко наподобяваше тази на Павлик Морозов – съветски герой, който изобличил баща си пред съветската власт.

Рамадан Аталай заедно с другите “дерибей” Джейхан Ибрямов и Джевдет Чакъров заплашваха активисти на ДПС, техните семейства, принуждаваха ги и ги пристискаха“, изтъкна Станислав Анастасов. Дерибеи е новата любима дума, с която Пеевски описва враговете си вътре в ДПС.

„Рамадан Аталай има чудовищно огромен скрит бизнес, който ще осветим“.
Това заплаши зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Станислав Анастасов пред БНР. Той се простира в енергетиката и застраховането и всичко тепърва ще излезе наяве, подчерта Анастасов.
Малко по-късно избухна и друго основно острие на Пеевски Хамид Хамид, който заплаши директно с папки и разкрития председателя на ДПС Джевдет Чакъров. Хамид намекна, че се надява и прокуратурата да се намеси. Не стана ясно само подтиква или има очакване Сарафов да се намеси, с което войната ще се изостри.

„Подреждаме информацията и скоро ще я изнесем. Бизнесът не е на негово име, но е под негов контрол и ползва всички облаги. Ще се изнесе информация, когато се подреди схемата като зависимости и свързаности. Чудовищно огромен е този бизнес“, повтори Анастасов.

„Г-н Аталай заедно с другите деребеи Джейхан Ибрямов и Джевдет Чакъров заплашваха активисти на ДПС, техните семейства, принуждаваха ги и ги пристискаха“, изтъкна Станислав Анастасов

Анастасов отново повтори, че трима младежи от ДПС са изпратени да говорят с бизнесмена Васил Божков в Пловдив и в Хасково, за да си помагат. „Мафията навлиза в ДПС. Дерибеите вече вкарват мафията в ДПС“, отсече Станислав Анастасов.

„Г-н Доган има много лични дългогодишни отношения с Пеевски. Ако имат разговор, то е между тях и не е за пред публика. Всякакви опити името на д-р Доган да бъде въвлечено в тази битка между Пеевски и деребеите е само злоупотреба с името на почетния председател на ДПС. Конфликтът е между деребеите и ръководството, защото за първи път се чу гласът на хората, че искат да се отърват от тези хора – деребеите“.
Анастасов обяви, че е готов на война с деребеите:
„Онези, които богатяха години наред – Джевдет Чакъров, Раман Аталай, Джейхан Ибрямов и Илхан Кючук. С колегите ми излизаме с имената си, не ползваме сътрудниците, секретарки и лични асистенти, някои от тях, станали депутати. Тези хора години наред богатяха на гърба на ДПС и на д-р Доган. И всички тези хора през годините не са имали нищо общо с ДПС. Тези – четиримата, тясно си сътрудничат с онзи жълтопаветен кръг“.
Няма конфликт Пеевски – Доган, има конфликт Пеевски и деребеите, които са се възползвали от ДПС и имат скрит бизнес.

По думите му няма как с език на омразата, който води до насилие, да се постигат политически цели.

За връчването на втория мандат на ПП-ДБ той коментира: „Още в предизборната кампания заявихме, че ДПС иска да има редовно правителство, нека видим какво се предлага като формат“.

Относно исканата му оставка от младежите на Движението той каза:
„Аз не съм член на младежкото ДПС, на 41 години съм, там са до 35 години. Младежите в Хасково и Пловдив ме информираха какво е говорено за сътрудничество с Васил Божков. Фактите са проверими, да се обърнат към младежите в Хасково и Пловдив“.

Анастасов допълни, че на дневен ред не стои Делян Пеевски да направи партия.

Анастасов се надява разумът в ДПС да надделее, но няма да има договорка с дерибеите в ДПС.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Групата на Пеевски заплаши да удави с компроматна война и разкрития върха на цялото ДПС! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!