Световноизвестният инфлуенсър Дарън Лодкинс си тръгна от България с изгорели пети

Автор: Димитър КИРЯКОВ, flagman.bg

Той е един от най-популярните инфлуенсъри в света

Супер популярния в социалните мрежи - I show speed, който е истинска сензация не само заради големия си брой абонати в платформата Youtube, но и заради факта, че той често се появява напълно изненадващо в различни точки на света, предизника фурор в България.

Звездата дойде снощи в София и бе посрещнат като световна знаменитост. Той обиколи ключови места в столицата, след като бе придружаван от хиляди фенове.

Дарън Лодкинс отиде и в сторична Община, където се запозна и със самия кмет на столицата – Васил Терзиев. Кметът му подари копие с автограф на златната топка на Христо Стоичков и дори жонглира с топката, показвайки завидни умения. 

За да е спектакълът пълен, Дарън Лодкинс посети и българска механа, както и пробва традиционни ястия за държавата ни, пи ракия, обличаха го с носия, ходи върху жерава и ред други.

Най-абсурден бе опитът му да ходи върху жарава. Нестинарският танц бе пресъздаден специално за важния гост в покрайнините на столицата, но Дарън очевидно не бе подготвен за това, което го очакваше и след два неуверени опита да върви върху въгледите директно скочи в ръцете на един от зяпачите и тръгна към следващата си дестинация - Румъния с изгорели пети.

Повече вижте в нашия материал:

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Световноизвестният инфлуенсър Дарън Лодкинс си тръгна от България с изгорели пети

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!