Лили закъса с роклите на турнето, охраната ѝ доставя дрехи за 7 бона (Снимка)

Retro.bg

Лили Иванова закъса с роклите по време на националното си турне, научи „Ретро“. Докато изпълнителката бе в Шумен, изпрати един от мускулестите си гардове в София да ѝ донесе спешно рокли от бутик на ул. „Съборна“, който тя често посещава.

„Лили Иванова се обади на мениджъра, тъй като спешно ѝ трябваше рокля в нейния размер. След петминутна консултация бяха подбрани две рокли и грижливо опаковани за примата“, разказаха пред „Ретро“ от столичния бутик. Певицата се спря на черни минимодели от известния бранд „Баленсиага“ – едната на стойност 3597 и другата за 3492 лв. Охраната дойде да ги вземе и след това ги достави на Лили в Шумен.

Афинитетът на Лили към дизайнерските дрехи не е тайна за никого. В последните 20 години певицата, която винаги е блестяла със зашеметяващ и провокативен стил, на светлинни години от колежките си в естрадата, се е лишила от стилист и сама подбира тоалетите си. Изпълнителката на „Детелини“ и „Ветрове“ доскоро пазаруваше само от чужбина, тъй като у нас не се срещаха предпочитаните от нея световни брандове. Известно е, че Иванова е фен на някои от най-скъпите марки в цял свят. Сред любимите ѝ дизайнери са Кристиан Диор, Ив Сен Лоран, Александър Маккуин и редица други изтъкнати имена.

В същия ден грандамата на българската музика изнесе концерт на сцената на Летния театър в Шумен. Към този град Лили Иванова е заявявала неведнъж своето отношение, както и към паметта за Тодор Колев, с когото са били приятели, разкри мениджърът на примата Николай Недеков. Традиция е Лили Иванова да посещава паметника на Тодор Колев след концертите си в Шумен и да оставя там цветята, които е получила от почитателите си.

Турнето на Лили Иванова след Шумен включваше концерти във Варна, Бургас и Пловдив, а наесен певицата ще посети Стара Загора, Плевен, Смолян, Кърджали, Пазарджик, Враца, Панагюрище, Кюстендил и Сандански. Мениджърът и Николай Недеков заяви също така, че Перник е новият град, включен в програмата на турнето. Концертът там ще бъде в Деня на Перник – 19 октомври, в обновената спортна зала на града.

По време на турнето си Лили Иванова винаги влага изключително старание и професионализъм във всеки детайл. От подбора на репертоара до сценичните тоалети всичко е прецизно обмислено и изпълнено с внимание към най-малките детайли. Това е една от причините, поради които тя остава толкова популярна и обичана сред публиката в България.

Нейният стил и визия винаги са били част от нейната запазена марка. Със своите уникални тоалети и излъчване Лили Иванова продължава да вдъхновява и да привлича нови почитатели. Независимо от възрастта тя успява да поддържа своята свежест и енергия, което е истинско постижение в света на музиката и шоубизнеса.

Лили Иванова е не само легенда на българската сцена, но и истинска икона на стил и елегантност. С всяко свое появяване тя доказва, че модата и музиката могат да бъдат съчетани по изключителен начин, създавайки незабравими мигове за нейните почитатели. Турнето ѝ продължава да радва публиката из цялата страна, показвайки, че Лили Иванова е несъмнено една от най-значимите фигури в българската музикална история.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Лили закъса с роклите на турнето, охраната ѝ доставя дрехи за 7 бона (Снимка) - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!