Жандармерия подгони Софи Маринова и Устата заради...

Иван Динев-Устата и Софи Маринова са станали "екшънгерои“. Двамата са били преследвани от жандармерия заради паркиране точно пред сградата на американското посолство в столичния кв. "Лозенец“.

Известният рапър не крие антиглобалистките си убеждения, както и че не е фен на САЩ и политиката им. Може би затова и е избрал да разкаже за зрелищната сценка, разиграла се пред  сградата на дипломатическата US мисия у нас.

Устата обаче не пожела да отговори на въпроса има ли провокация в това или не, или скандалът е следствие от убедеността на повечето от родни популярни личности всичко им е позволено.

Докато Софито и Устата пътуват в колата изпълнителката на "Стари рани"“ решава да направи ляв завой.

 "Какво ти пука бе, Уста, ми казва тя, аз имам златен талон бе!"

"Ти и златен зъб може да имаш, ама тези хора въобще не се интересуват", опиташ се да я стопира рапърът. Гласовитката от Етрополе обаче си знаела своето. И му казва: "Карай!", бам, ляв мигач, и завива", описва своеволието на Маринова нейният колега.

"И аз само си представям тези полицаи отзад кой знае какво си мислят, и наистина сигурно си викат какви са тия, наглите... Бам, пускат буркана и тръгват след нас", връща лентата назад изпълнителят. 

Устата се почувствал в небрано лозе: "Моля те, Софче, отбий някъде, викам й, веднага отбий тука, тука...“ - "А тя: "Абе, Уста, не виждаш ли, че няма място, тука на плочките ще спра“, отговорила му Софито и спътникът й се изпотил и под езика. И имало защо, че и отгоре! "А там, на плочките, е американското посолство! И само си представете: 

Софка качва едната гума на плочките, качва втората гума на черния си джип с тъмни стъкла, зад него -полицейска кола с пуснат буркан... Аз съм се навел напред, сложил съм си ръката на челото и само си викам: "Майко мила!“, и броя: "Едно, две, три...“, продължава разказа си Устата.

"Поглеждам: край нас пет човека с автомати. "Ама какво им пречим на тия?", пита тя.

"Ти не пречиш на тях, викам й, ти пречиш на гледката на снайпериста сигурно, а тя вади две по двайсет за полицаите отзад, "да се почерпели".

"Прибирай тия пари, прибирай ги!", нареждам й аз, и оттук всичко ми е като на забавен каданс“, посочва и най-малката подробност от "смешната страшка“ колегата на попфолк фурията. 

"Софчето отваря вратата, продължава той, излиза, въоръжена с целия си английски, поглежда хората с автоматите, прави знака с ръка някой да си вземе пътя и вика: 

"Гоу ту Америка!" Аз също викам: "Тихо! Тихо! Уи гоу ту Америка, ама те са си на тяхна територия!“. И оттам нататък нали се сещате какво последва... кръсти се и досега Иван Динев-Устата.

Колеги на скандалния рапър са на мнение, че именно заради екшъна пред посолството на САЩ в София той е имал проблеми с визата си за Америка тази пролет, когато трябваше да има поредица концерти пред тамошните българи, пише "България Днес"./show.blitz.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Жандармерия подгони Софи Маринова и Устата заради...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!