Захарова: Покушението срещу Путин, за което говори Буданов, е било подготвено с пари от САЩ

Светът осъди нападението срещу Тръмп

Автор: Обективно

Опитът за убийство на руския президент Владимир Путин, за който съобщи ръководителят на Главното разузнавателно управление на министерството на отбраната на Украйна Кирилo Буданов, е подготвен с пари от САЩ, заяви говорителят на външно министерство на Русия Мария Захарова.

По-рано Буданов съобщи за опити за убийство на руския президент. „Имаше опити срещу Владимир Путин, но те бяха неуспешни“. Това заяви в интервю за NV ръководителят на Главното разузнавателно управление (ГУР) на Украйна Кирило Буданов.

Той говори за баба си и смъртта на Сталин. „Тя каза, че на хората тогава им се е струвало, че целият им свят се е сринал, не е ясно как да живеят. Путин е на власт повече от 20 години, така че сега руснаците се страхуват да не го загубят, защото той е гарант за тяхната жизнена стабилност“, каза главният разузнавач на министерството на отбраната на Украйна.

Заплахата от офанзива на руската армия срещу Украйна от север съществува и тя е абсолютно реална, каза Кирило Буданов.

По думите му, вече е в ход настъпление от север. Той обаче не уточни къде точно, за да не всее паника. Има тенденция към изостряне, така че проблемът не може да бъде пренебрегнат, каза ръководителят на украинското военно разузнаване.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Захарова: Покушението срещу Путин, за което говори Буданов, е било подготвено с пари от САЩ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!