Топергените на родината за първи път заедно

Retro.bg

Виктор Стоянов, Евгени Генчев и Алек Младенов се събраха заедно по време на Aniventure Comic Con – най-голямото събитие за фенове на модерната поп култура. Това е първата публична среща на тримата главни герои в сезоните до момента на популярното романтично риалити. Снимките им предизвикаха огромен интерес в социалните мрежи и почти веднага започна спор кой от всички в крайна сметка е топергенът.

Повечето фенове на предаването са категорични, че Виктор си остава №1, и то не само защото участва в първия сезон на шоуто. Не са малко и тези, за които Евгени се оказва най-симпатичен. Няма обаче никакъв спор кой е най-мразеният от тримата.

Публиката още не е простила на Алек Младенов за бягството на финала на последния сезон и разочарованието, което донесе на финалистките Маги и Надежда. Хулите по негов адрес никак не са малко. Много са и подигравките, свързани с майката на Алек. За зрителите тя е основната причина третият ерген да не избере никоя от кандидатките.
„Майката на Алек с него ли е дошла?“, „Алек е там, защото майка му го е пуснала“, са подмятанията, които се срещат най-често в коментарите.

Припомняме, че след шокиращия финал на „Ергенът 3“, в който Алек предпочете да си тръгне сам, а не с някоя от финалистките Маги и Надежда, той стана жертва на голям хейт от страна на зрителите на шоуто, което явно го провокира да се покрие за известно време. Причината за гнева към Алек бе фактът, че той нямаше смелост да каже на двете фаворитки, че не избира никоя, а се скри и го направи с видеообръщение.

Основната критика към Младенов беше, че е мамино синче, защото именно след откровеното неодобрение на майка му към двете финалистки той обяви, че не желае да гради сериозни отношения с никоя от тях.

Интересното е, че няколко от претендентките за сърцето му – Маги Томова, Екатерина Тодорова, Валерия Дакова, също присъстваха на събитието, но не са успели да си поговорят с Алек.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Топергените на родината за първи път заедно     - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!