На Джорджа Мелони ѝ омръзна да чака Джо Байдън на срещата на НАТО (видео)

Glasove.com

Срещата на върха на НАТО във Вашингтон, посветена на 75-ата годишнина на Северноатлантическия алианс, приключи, но коментарите в социалните мрежи продължават. Появи се видео с италианския премиер Джорджа Мелони, която върти очи, прави гримаси, проверява часа на въображаем часовник на китката си, жестикулира. Тя е заснета да разговаря с финландския президент Александър Стуб на срещата на върха на НАТО, докато чака президента на САЩ Джо Байдън. 

Завъртайки очи "по запомнящ се начин", както коментират медиите, Джорджа Мелони изглежда раздразнена в четвъртък сутринта, докато тя и други световни лидери чакаха президента Байдън и генералния секретар на алианса Йенс Столтенберг най-накрая да се появят и да открият третия ден от срещата на върха на НАТО. 

Говорейки с президента на Финландия Александър Стуб, Мелони погледна към тавана и завъртя очи драматично, преди да направи жест към китката си, търсейки въображаем часовник, намеквайки, че планираният час от 10:00 часа минава. 

Трети човек, който слушаше разговора, след това извади телефона си, за да провери часа, а Мелони отново завъртя очи и се намръщи, преди очевидно да забележи видеокамерите на медиите, насочени към нея. Не е ясно какво са обсъждали лидерите, но реакцията на Джорджа Мелони привлече вниманието на някои хора, присъстващи на събитието, включително репортер от Financial Times, който каза в публикация в X, че Мелони показва "най-добрата форма в условия на въртене на очи".

Източници: "Труд", Х

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: На Джорджа Мелони ѝ омръзна да чака Джо Байдън на срещата на НАТО (видео) | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!