Щерката на Стоичков бременна, вдига сватба

Retro.bg

Мика и Мартин ще си кажат "да" на 20 юли

Стоичков: Равнис! Мирно! Да отдадем чест на най-големия!

Мика Стоичкова – дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков, е бременна от годеника си Мартин Трайков. Съвсем наскоро тя е разбрала благата вест и е в съвсем ранна бременност. Щастливото събитие ще бъде отбелязано с голяма сватба, планирана за 20 юли, когато Мика и Мартин ще си кажат заветното „да“.

Дали заради деликатното ѝ положение или поради дългосрочно планиране, но съвсем скоро Христо Стоичков ще отведе щерка си до олтара. Най-вероятно двамата влюбени бързат да се венчаят, преди да е наедряло коремчето на Мика.

Футболната наследничка и Мартин са заедно от близо две години. Отношенията им бързо станаха сериозни и скоро Мика запозна дъщеричката си – малката Миа, с новия си избраник. Миа е плод на любовта между Мика и бившия ѝ съпруг Айкут Рамадан. Заради изневяра от негова страна Мика приключи отношенията си с него и дълго време нямаше мъж до себе си.

Мартин Трайков също има дете от предишната си връзка – малкият Крис. Той е почти на възрастта на Миа, но двамата рядко прекарват време заедно.

Създаването на ново семейство е предизвикателство, но Мика и Мартин са готови да преодолеят всички препятствия, за да изградят щастлив дом за децата си.

Малката Миа е най-щастлива от благата вест. Тя много иска да има сестричка и с нетърпение очаква новото попълнение в семейството. Въпреки че полът на бебето все още не се знае, радостта и вълнението на Стоичкови са огромни.

Голямото събитие ще бъде отбелязано със стил и разкош, както подобава на дъщерята на една от най-големите футболни звезди на България. Семейството и приятелите на Мика и Мартин ще бъдат до тях в този важен момент, подкрепяйки ги с обич и добри пожелания.

Мика Стоичкова и Мартин Трайков са готови да започнат нова глава в живота си, изпълнена с любов и радост. Бременността на Мика и предстоящата сватба са само началото на тяхното пътешествие като семейство, изпълнено с много щастливи моменти и светли перспективи.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Щерката на Стоичков бременна, вдига сватба - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!